Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Motospeed CK101 RGB mehaaniline klaviatuur (valge)

Motospeed CK101 RGB mehaaniline klaviatuur (valge)
Laos
  • 45.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 15.33 €
Kaubamärgid Motospeed
Kauba ID: 1458763
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Mänguklaviatuur Motospeed CK101

Motospeed CK101 on RGB mänguklaviatuur, mis vastab iga mängija ootustele. Varustatud Outemu Red lülititega, töötab see hästi nii mängimise kui ka tippimise ajal. N-klahviga ümberpööramisega saate korraga vajutada suvalist arvu neid ja olla kindel, et teie liigutused registreeritakse. Samas on seade kompaktne ja ergonoomiline – võta see endaga kõikjale kaasa ja naudi tundide kaupa mugavat mängimist.

Mängu tegelane

Kohandatav RGB-valgustus annab seadmele ainulaadse mängulise iseloomu. Saate selle välimust lihtsalt oma maitse järgi kohandada, valides 14 saadaoleva valgustusrežiimi hulgast. Tänu sellele võib CK101 klaviatuur saada tõeliseks kaunistuseks iga mängija lauale.

Lahendused, mis muudavad teie mängukogemuse lihtsamaks

Mehaanilised klaviatuurilülitid tagavad uskumatult kiire reageerimisaja ja ülimugava mängukogemuse – reageerid koheselt vastase igale liigutusele. Lisaks võimaldab WIN-klahvi lukustamise võimalus vältida mängu juhuslikku katkestamist. N-klahvi samaaegne vajutamine tagab, et iga klahvivajutus salvestatakse täpselt, nii et saate hõlpsalt uusi rekordeid purustada.

Veelgi lihtsam toiming

Klaviatuuri multimeedia funktsiooniklahvid muudavad arvuti kasutamise veelgi lihtsamaks. Kasutage neid taasesituse helitugevuse kiireks ja hõlpsaks reguleerimiseks, lugude vahetamiseks, e-kirjade kontrollimiseks või Internetis surfamiseks. Olenemata sellest, kas mängite või töötate, säästate CK101 klaviatuuriga aega!

Mugav ja ergonoomiline

Klaviatuur on kerge, väike ja mugav. Sellel on ka eemaldatav kaabel, et seda saaks vajadusel ohutult transportida. Seadmel on ka klanitud, kuid ergonoomiline disain, mis on teie randme suhtes õrn ega väsita teie käsi, jättes teile mugavaks pika mängu- või töötunni.

Komplekt sisaldab:

  • Motospeed CK101 mänguklaviatuur x 1
  • Mikro-USB-USB-kaabel x 1
  • Klaviatuuri tõmbaja x 1
  • Kasutusjuhend x 1

Tootja Motokiirus
Mudel SK101
Tüüp Mehaaniline
Värv Valge
Ühendus Ühendatud
Liides Mikro-USB-st USB-le
Võtmete arv 87
Võtmeelu 50 miljonit klikki
Taustvalgus RGB
Tööpinge 5V DC
Töövool 500 mA
Materjal ABS, alumiiniumisulam
Kaal 619 g
Mõõtmed 347 x 139 x 40 mm
Lülitite tüübid OUTEMU punane
Ühilduvus Windows XP/7/8/10
Teine Toimumisvastane funktsioon, 14 taustvalgustuse režiimi, kohandatavad taustvalgustuse režiimid, 12 funktsiooniklahvi, WIN-lukk, N-klahvi ümberminek, 8 taustavalgustuse värviversiooni
Omadused
Lüliti tüüp Mehaanilised lülitid - Outemu Blue
Taustvalgus RGB
Ühendus Ühendatud
Värv must

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles