Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Morphy Richards 720520 aurupuhasti Kaasaskantav aurupuhasti 0,6 L 1230 W Hall, valge

  • 126.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 42.33 €
Kaubamärgid Morphy Richards
Kauba ID: 1765984
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
15 ühes kasutusalad mitmekülgsuse tagamiseks
Supersteam Pro pakub 15 erinevat kasutusvõimalust kogu kodus, et tagada ülim mitmekülgsus. Kasutage püstisena või valige kahe erineva käeshoitava asendi hulgast koos tarvikutega mitmesuguste puhastustööde tegemiseks.

Kahekordne veepaak
Supersteam Pro-l on kaks veepaaki kogumahuga 600 ml. Põhiseade mahutab kuni 400 ml ja käeshoitav seade kuni 200 ml, nii et teil on palju kergem pihuseade kui mõnel teisel traditsioonilisel aurupuhastil. Veepaaki täidetakse ka pidevalt, nii et kui teil on vaja veepaaki täita, pole vaja aurutamist lõpetada, vaid lisage ja jätkake.

Mitmekülgne käeshoitav seade
Käeshoitav seade on ergonoomiliselt kujundatud nii, et seda oleks võimalikult mugav kasutada. Käepide on täielikult pööratav, nii et seda saab kasutada kahes erinevas asendis erinevate kodu puhastamiseks.

Backsaver käepide
Tagasäästja käepidemel on kokkupandav liigend, mis võimaldab koristajal kergesti madala mööbli alla sattuda – pole vaja kummarduda ja vaeva näha, et mööbli alla pääseda.Morphy Richards 720520. Tüüp: Kaasaskantav aurupuhasti, Maht: 0,6 L, Toote värv: Hall, Valge. Võimsus: 1230 W. Pindade puhastamine: Vaip, Laminaat, Soojenemisaeg: 30 s, Tööaeg: 30 min

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles