Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Mopifunktsiooniga juhtmevaba tolmuimeja Deerma DEM-VX96W

Mopifunktsiooniga juhtmevaba tolmuimeja Deerma DEM-VX96W
Pole laos
  • 217.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 72.66 €
Kaubamärgid Deerma
Kauba ID: 1532995
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Juhtmevaba vertikaaltolmuimeja põrandapesufunktsiooniga Deerma DEM-VX96W

DEM-VX96W on püstine juhtmeta tolmuimeja, mis on varustatud kahe harjaga, mis pühivad ja küürivad põrandat korraga, säästes nii aega ja vaeva. Tänu tolmuimeja võimele mustuse tüüp automaatselt ära tunda, pole vahet, kas see on kõva nagu teravilja või vedel nagu piim – Deerma tolmuimeja saab hakkama mõlemaga. 15 kPa imemismootor tagab kogu mustuse eemaldamise, jättes põranda tänu elektrolüütilise vee steriliseerimisele puhtaks ja steriilseks. Tolmuimeja sees olevad harjad puhastatakse pidevalt koos põrandaga ning määrdunud vesi kantakse kohe eraldi mahutisse, mis isepuhastub, kui ühendada tolmuimeja alusele ja vajutada nuppu. Kõrge eraldusvõimega LED-ekraan ja hääljuhised muudavad seadme kasutamise intuitiivseks isegi eakate jaoks. Kuid see pole veel kõik eelised!

Kasutamise mugavus ja paindlikkus

Te ei pea enam jaotama oma koristamist tolmuimemise ja mopimise vahel – Deerma DEM-VX96W täidab mõlemad ülesanded korraga, nii et saate nautida puhtaid põrandaid lühema ajaga. Tänu juhtmevabale disainile saate seadet vabalt ja mugavalt majas liigutada.

Steriliseerimine ja lihtne puhastamine

Deerma DEM-VX96W ei garanteeri mitte ainult puhtust, vaid ka pindade steriilsust. Tänu elektrolüütilise vee steriliseerimisele on põrand vaba bakteritest ja mikroobidest. Lisaks puhastatakse tolmuimeja sees olevad harjad koos põrandaga töö käigus. Määrdunud vesi siseneb kohe eraldi paaki, mis peale tolmuimeja alusele paigaldamist isepuhastub. Tänu oma disainile eemaldab tolmuimeja ka nurgad ja kortsud – 6 mm varuga. Seade on varustatud ka kammidega, mis puhastavad vaakumrulli juustest ja muust prahist. Mõlemat harja puhastatakse edasi-tagasi pöörates, et eemaldada kiudude vahele peidetud mustus. Puhtad harjad, puhas põrand.

Töö- ja laadimisaeg

Ergonoomiline disain ja tööjõudu säästev konstruktsioon muudavad puhastamise lihtsamaks kui kunagi varem. Aku kestab 30 minutit pidevat tööd, millest piisab 120 m2 suuruse pinna puhastamiseks. 4000 mAh aku laadimisaeg on 4 tundi.

Intuitiivsed juhtnupud ja häälteated

Isegi kui olete eakas inimene või hindate lihtsalt kasutusmugavust, vastab Deerma tolmuimeja teie ootustele. Sellel on kõrge eraldusvõimega LED-ekraan, mis teavitab teid tööolekust, aku olekust, paagi täitumisest ja muust. Lisaks muudavad häälsõnumid seadme kasutamise veelgi lihtsamaks.

Unikaalne harjasüsteem ja lihtne hooldus

Deerma DEM-VX96W tolmuimeja on varustatud ilma korpuseta kahekordsete harjadega, mistõttu pole ohtu, et nurkade taha kogunevad jäägid. Veelgi enam, pintsleid on lihtne eemaldada: raami avamiseks vajutage lihtsalt nuppu ja need hüppavad automaatselt välja. See muudab harjade puhastamise ja vahetamise kiireks ja hügieeniliseks.

Sisaldab:

  • Vaakum x 1

  • Käepide x 1

  • Alus x 1

  • Puhastushari x 1

  • Adapter x 1

  • Manuaal x 1

Bränd Dirma
Mudel DEM-VX96W
Värv Must
Aku mahutavus 4000 mAh
Tööaeg 30 minutit
Laadimisaeg 4 tundi
Hinnatud jõud 160 W
Veepaagi maht 600 ml
Mõõtmed 1160 x 300 x 216 mm

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles