Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

mophie Juice Pack Plus f / iPhone 4S / 4 mobiiltelefoni ümbris Kaas Kollane

mophie Juice Pack Plus f / iPhone 4S / 4 mobiiltelefoni ümbris Kaas Kollane
Laos
  • 35.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 12 €
Kaubamärgid Mophie
Kauba ID: 1807228
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
iPhone 4S ja 4 mahlapakiga pluss saate lisavõimsust, kui seda tõesti vajate! Kaitsev laetav akuümbris pakub teie iPhone'ile kuni 130% pikemat aku kasutusaega – seda kõike löögikindla, kahe sissepritsega ja kõva korpusega.

Rohkem kui kahekordne aku tööiga.
Kas kasutate pidevalt oma iPhone'i? Võite olla kindel, et saate veeta terve päeva teel, kontoris või majas, ilma et peaksite muretsema tühja aku pärast. See uuenduslik nutikas akuümbris lisab veel kuni 8 tundi kõneaega (2G puhul kuni 16 tundi), 44 tundi heli või 11 tundi video taasesitust.

Lisatud jõud. Lisatud kaitse.
Ühe laadimisega annab mophie mahlapakk pluss teie iPhone'ile rohkem kui kaks korda rohkem aega rokkimiseks, rääkimiseks, surfamiseks ja saatmiseks, pikendades aku tööiga tundide võrra. Kahekordse sissepritsega kõva kestaga ümbris pakub täielikku kaitset, samas kui kummeeritud välimine riba lisab mahakukkumisel veidi stiili ja täiendavat polsterdust. Mahlapakk pluss on ideaalne akuümbris nädalavahetustel või ärireisidel.

Kahekordse sissepritsega ja löögikindel.
Tugeva kestaga ümbris ja kummeeritud välimine riba ei sega iPhone'i funktsioone ega funktsioone, sest pääsete hõlpsalt juurde kõikidele juhtnuppudele. Tegelikult on mahlapakendil pluss integreeritud helitugevuse ja une/äratuse nupud mugavuse ja kaitse tagamiseks.

Lisatud funktsioonid kasutamise hõlbustamiseks.
Kaasasolev mikro-USB-kaabel võimaldab teil kasutada seinapistikut mahlapaki ja iPhone'i koos laadimiseks. Kui olete arvutiga ühendatud, saate isegi fotosid ja muid faile sünkroonida ja alla laadida. Lõpuks võimendavad ja suunavad heli teie poole, mitte allapoole, akustilised, heli parandavad ettepoole suunatud kõlaripordid.
Neli põhjas olevat LED-tuld võimaldavad teil jälgida, kui palju energiat on mahlapakis ja aku alles jäänud. Samuti hoiavad LED-id, kui see on ühendatud, mahlapaki laadimisolekuga kursis.

Võimsus, kui seda vajate.
Mophie mahlapakk pluss mitte ainult ei kaitse ega paku teie iPhone'i kuni 130% lisaakut. Sisseehitatud ooterežiimi lüliti võimaldab teil valida, millal soovite mahlapaki akut kasutada, mis aitab maksimeerida laadimispotentsiaali.mophie Juice Pack Plus f/ iPhone 4S/4. Korpuse tüüp: Kaas, Brändi ühilduvus: Apple, Ühilduvus: iPhone 4S/4, Toote värv: Kollane

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles