Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

MOFII M3AG juhtmeta hiir (roosa)

MOFII M3AG juhtmeta hiir (roosa)
Laos
  • 16.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 5.66 €
Kaubamärgid MOFII
Kauba ID: 1459023
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Juhtmeta hiir MOFII M3AG (roosa)

MOFII M3AG on imearmas kassikujuline juhtmevaba hiir. See sobib ideaalselt inimestele, kes hindavad seadme originaalset disaini ning on sobiv valik ka lastele. See pakub kolmeastmelist eraldusvõime reguleerimist kuni 1600 DPI-ni ja seda on väga lihtne kasutada. Seade ühendub teie arvutiga 2,4G riba kaudu ja selle toiteks on vaja ainult ühte AA-patareid (kaasas).

3-astmeline eraldusvõime reguleerimine

MOFII M3AG hiir sobib ideaalselt erinevate ülesannete täitmiseks – seda saab edukalt kasutada igapäevaseks veebi sirvimiseks, fotode töötlemiseks või isegi kiirete mängude mängimiseks. Seade võimaldab reguleerida eraldusvõimet vahemikus 800/1200/1600DPI, nii et saate seda lihtsalt oma harjumuste järgi kohandada. Saavutage oma unistuste kiirus ja täpsus!

Usaldusväärne juhtmevaba jõudlus

Komplekti kuulub väike USB-vastuvõtja, mis võimaldab ühendada hiire arvutiga 2,4G sagedusalas. Nautige kiiret ja stabiilset edastust ning unustage viivitused! Pealegi on seadme toiteks vaja ainult ühte AA patareid, mis tagab pika tööaja. Hiire seest leiad ka praktilise sektsiooni vastuvõtja mugavaks hoiustamiseks – ära enam muretse selle kaotamise pärast!

Hämmastav disain

M3AG mudelil on ka originaalne disain – kuju meenutab võluvat kassi. Tänu sellele meeldib see kindlasti paljudele kasutajatele! Hiirel on ka ergonoomiline disain – see mahub ideaalselt kätte ega koorma randmet. Tähelepanu köidavad ka seadme vaiksed nupud - saad seda vabalt kasutada nii kodus, kohvikus kui raamatukogus, muretsemata, et kedagi segaks!

Kasti

  • Hiir
  • USB vastuvõtja
  • AA patarei
  • Kasutusjuhend
Bränd MOFIA
Mudel M3AG
Värv Roosa
Nuppude arv 4
Ühendus Juhtmeta ühendus
Liides 2,4G
Vahemik Kuni 10 m
Luba 800/1200/1600 dpi
Toiteallikas 1 AA patarei (kaasas)
Omadused
Ühendus 2,4G

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles