Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

MOFII Candy M mehaaniline klaviatuur (pruun)

MOFII Candy M mehaaniline klaviatuur (pruun)
Laos
  • 37.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 12.66 €
Kaubamärgid MOFII
Kauba ID: 1457257
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Mehaaniline klaviatuur MOFII Candy M

Klaviatuur MOFII Candy M SK-645 on originaalse disainiga ja varustatud 84 siniste lülititega klahviga. See toetab N-klahvi ümberlülitamist ja võimaldab teil Windowsi klahvi lukustada – see on suurepärane võimalus mängijatele. Tähelepanuväärne on ka LED-taustvalgus, mille valikus on kuni 20 efekti. Klaviatuuril on ka ergonoomiline disain, mis tagab võrratu mugavuse.

Ideaalne mängijatele

Viige oma mängukogemus järgmisele tasemele. Klaviatuuril on 84 sinist lülitusklahvi, mille eluiga on kuni 50 miljonit klahvivajutust ja mis tagavad kiirema reageerimisaja. Samuti toetab see mitme klahvi vajutamist, nii et saate korraga vajutada mitut klahvi, kartmata konflikte. Samuti on valikuline Windowsi klahvilukk, nii et te ei pea enam muretsema juhuslike klahvivajutuste pärast, mis teie mängu katkestavad. MOFII-ga purustate järjekordse rekordi!

Originaalne disain

Nautige kasutusmugavust. Klaviatuuri ümarad klahvid on kergesti sõrmitsetavad ja puudutamisel äärmiselt meeldivad. Veelgi enam, laseriga söövitatud märgised ei näe mitte ainult suurepärased välja, vaid on ka kulumis- ja pleekimiskindlad. Klaviatuur avaldab muljet ka oma originaalse disainiga – fantastiline kombinatsioon retrostiilist ja kaasaegsetest lahendustest.

Dünaamiline taustvalgus

Nüüd saate hõlpsasti luua atmosfäärilise mänguala. Klaviatuuril on dünaamiline LED-taustvalgustus, mis annab sellele ainulaadse iseloomu ja parandab klahvide nähtavust pimedas. Valida on kuni 20 režiimi vahel, näiteks mängurežiimid, mis sobivad hästi võidusõiduks või esimese inimese tulistamiseks. Samuti on 6-astmeline heleduse reguleerimine ja 5-astmeline taustvalgustuse kiiruse reguleerimine. Kogege kõiki võimalusi ja leidke endale sobiv seade!

Funktsiooniklahvid

Aeg on väga oluline nii tööl kui ka mängu ajal. MOFII kaubamärgiga klaviatuur aitab teil seda salvestada, muutes arvutiga töötamise veelgi lihtsamaks! Seade on varustatud 12 funktsiooniklahviga, mis muuhulgas võimaldavad mugavalt reguleerida helitugevust ja juhtida meediapleierit ning võimaldavad kiiret ligipääsu ka postkastile, otsingumootorile või kalkulaatorile. Kõik, mida vajate, on lihtne klahvikombinatsioon!

Veel rohkem mugavusi

Panusta kõrgeima kvaliteediga töötlusele. Klaviatuur on varustatud vastupidava ümbrise ja libisemisvastaste patjadega, tänu millele ei liigu see lauapinnal. Arvutiga saad ühendada 1,8 meetri pikkuse kullatud pistikuga kaabliga, mis garanteerib usaldusväärse, stabiilse signaaliedastuse ja häirekindluse. Toode ühildub erinevate Windowsi versioonidega.

Bränd MOFIA
Mudel SK-645
Tüüp Mehaaniline
Värv Pruun
Ühendus Ühendatud
Liides USB
Võtmete arv 84
Lülitid MOFI sinine
Võtmeelu 50 miljonit klikki
Taustvalgus Jah, LED
Tööpinge 5V
Töövool ≤250mA (taustvalgustus sees), ≤80mA (taustvalgus välja lülitatud)
Kaal Umbes 745 g
Mõõtmed 351,6x134,6x36,8 mm
Kaabli pikkus 1,8 m
Ühilduvus Windows 2000, Windows XP, Windows ME, Windows Vista, Windows 7/8/10
Teine 20 taustvalgustuse režiimi, kohandatavad taustvalgustuse režiimid, 12 funktsiooniklahvi, WIN-lukk, N-klahvi ümberpööramine
Omadused
Lüliti tüüp Mehaanilised lülitid - Outemu Blue
Taustvalgus
Ühendus Ühendatud
Värv pruun

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles