Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

MOFII Bean 2,4G juhtmeta klaviatuur + hiirekomplekt (valge ja roheline)

MOFII Bean 2,4G juhtmeta klaviatuur + hiirekomplekt (valge ja roheline)
Laos
  • 22.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 7.66 €
Kaubamärgid MOFII
Kauba ID: 1459016
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

MOFII Bean 2,4G juhtmeta klaviatuuri ja hiire komplekt (valge-roheline)

Muutke arvuti töö lihtsamaks. MOFII Bean juhtmevaba hiir ja klaviatuur annavad teile sujuva ja mugavuse, mida igatsete. Neil on ergonoomiline disain, pikk kasutusaeg ja kompaktne suurus – need ei võta teie laual palju ruumi ja nende transportimine ei tekita probleeme. Nüüd saate mugavalt kirjutada või mängida mänge, kus iganes soovite! Seadmed ühenduvad teie arvutiga 2,4G riba abil.

Praktiline klaviatuur

Kaasasoleval klaviatuuril on 68 klahvi, mis tagavad äärmiselt sujuva töö ja kiire reageerimisaja. Sellel on ka kompaktne disain, nii et see ei võta liiga palju ruumi. Pealegi saab selle vajadusel lihtsalt kotti pista ja raamatukokku, ülikooli või kohvikusse kaasa võtta. Klaviatuuri on ka väga lihtne kasutada.

Universaalne hiir

Leiate ka väikese arvutihiire, mis pakub teile võrreldamatut kasutusmugavust, kiirust ja täpsust. Selle eraldusvõime on 1200DPI, mis tähendab, et see sobib ideaalselt mitte ainult tööks või üldiseks Interneti-kasutuseks, vaid ka mängudeks. Lisaks mahub seade ideaalselt kätte ega libise sealt välja. Ärge kartke randmevalu ega väsimust!

Usaldusväärne juhtmevaba ühendus

Hiir ja klaviatuur ühendatakse arvutiga üle 2,4G riba – kaasas on väike USB-vastuvõtja. Kasutatav lahendus tagab stabiilse ja usaldusväärse edastuse – unusta viivitused ja häired! Kuid mugavused ei lõpe sellega. Hiire sees on väike sahtel, mis võimaldab vastuvõtjat mugavalt hoiustada, kui seda ei vajata. Nii ei kaota te seda!

Pikk tööaeg

Kaasasolevatel seadmetel on ka pikk tööaeg. Hiire toiteks on vaja ainult ühte AA patareid ja klaviatuuri toiteks kahte AAA patareid. Ärge kartke neid sageli välja vahetada! Veelgi enam, kui te hiirt mõnda aega ei kasuta, lülitub see energia säästmiseks automaatselt unerežiimi.

Läbimõeldud disain

Nii hiirel kui ka klaviatuuril on ergonoomiline disain, mis võimaldab teil nautida võrratut kasutusmugavust. Mõlemal seadmel on ka klanitud ja kaasaegne disain, mis kindlasti meeldib paljudele kasutajatele. Silma meeldivad värvid muudavad need teie lauale fantastiliseks kaunistuseks!

Kasti

  • Hiir
  • Klaviatuur
  • USB 2.4G adapter

Klaviatuur

Bränd MOFIA
Mudel SMK-676367A RG
Värv Valge-roheline
Ühendus Juhtmeta ühendus
Liides 2,4G
Võtmete arv 68
Taustvalgus Ei
Toiteallikas 2 AAA patareid

Hiir

Bränd MOFIA
Mudel SMK-676367A RG
Värv Valge-roheline
Nuppude arv 3
Ühendus Juhtmeta ühendus
Liides 2,4G
Luba 1200 dpi
Toiteallikas 1x AA patarei
Omadused
Lüliti tüüp Membraanlülitid
Taustvalgus Mitte ühtegi
Ühendus Juhtmeta (USB-adapteri kaudu)
Värv valge ja roheline

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles