Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Modulaarne pistik RJ45 Cat.5E UTP pistiku ventilatsiooniava IDBR0-50 läbipaistev, 50tk

Modulaarne pistik RJ45 Cat.5E UTP pistiku ventilatsiooniava IDBR0-50 läbipaistev, 50tk
Laos
  • 12.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 4.33 €
Kaubamärgid Vention
Kauba ID: 1806264
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Modulaarne pistik RJ45 Cat. 5E UTP 50 tükki

Tänu ainulaadsele kiibi disainile, kus igal kiibil on kolm otsa, mis kleepuvad tihedalt kaabli südamiku külge. See lahendus kiirendab andmeedastust, tagades stabiilse ja töökindla ühenduse. See on ideaalne lahendus neile, kes otsivad mitte ainult jõudlust, vaid ka töökindlust igas ühenduses.

Kullatud kontaktid parema juhtivuse tagamiseks

Öelge roostega hüvasti! IDBR0-50 moodulpistik on varustatud kullatud kontaktidega, mis pole mitte ainult korrosioonikindlad, vaid parandavad oluliselt ka juhtivust. See tagab iga ühenduse kõrgeima kvaliteediga juhtivuse, tagades suurepärase andmeedastuskvaliteedi.

Vastupidavus ja pikaealisus

Ventioni toodetest rääkides teame, et saame tippkvaliteediga toote. Tänu läbipaistvale disainile saame hõlpsalt jälgida pistiku seisukorda, nautides selle esteetilist välimust. Komplektis saate kokku 50 tükki, mis teeb sellest ideaalse valiku nii väiksemate kui ka suuremate võrguprojektide jaoks.

Standardne kass. 5E UTP RJ45

IDBR0-50 moodulpistik vastab Cat. 5E UTP RJ45 standard. See tähendab, et see on kohandatud tänapäevaste võrgunõuetega, tagades ühilduvuse erinevate seadmetega ning garanteerides kiire ja usaldusväärse andmeedastuse.

Bränd Vention
Mudel IDBR0-50
Liides RJ45

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles