Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Mobile Pixels Glance 15.6 kaasaskantav monitor

  • 194.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 65 €
Kaubamärgid Mobile Pixels
Kauba ID: 1459478
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Mobile Pixels Glance 15,6- tolline kaasaskantav monitor

Nautige lisamonitori ja tehke oma töö lihtsamaks. Mobile Pixels Glance kaasaskantav monitor sisaldab 15,6 -tollist FHD-ekraani, mis võimaldab teil nautida elavaid ja kargeid värve. Seade on laialdaselt ühilduv ja kaasas on praktiline kokkupandav alus, mis võimaldab seda paigutada igasse asendisse - horisontaalselt või vertikaalselt.Tähelepanu väärivad ka sisseehitatud kõlarid.

Kõrge pildikvaliteet

Mobiilsete pikslitega saate mugavalt töötada, filme vaadata, videoid või fotosid töödelda. Glance monitor on varustatud suure 15,6- tollise ekraaniga, mis pakub väga detailseid pilte eraldusvõimega 1920x1080. See tagab ka heledad ja loomulikud värvid. Samuti on selle heledus 250 niti ja värskendussagedus 60 Hz. Ekraan on läbinud ka eritöötluse. spetsiaalse peegeldusvastase töötlusega, seetõttu ei väsita silmi ja tagab töötamisel suurema mugavuse.

Ühilduv

Ärge muretsege ühilduvusprobleemide pärast. Mobile Pixels Glance monitor töötab suurepäraselt Windowsi ja macOS-i seadmetega. Lisaks ei pea te tänu Plug&Play tehnoloogiale aega raiskama keerukale seadistamisele ega lisadraiverite installimisele – lihtsalt ühendage seade sülearvutiga. Jätke piirangutega hüvasti ja suurendage oma tootlikkust!

Kerge kokkupandav disain

Võtke monitor tööle, reisile või raamatukokku. Seade on väga kerge ja mugav – kaalub vaid 945 g.Samuti on see varustatud kokkupandava alusega, mille asendit saab reguleerida 180° piires. Nii on monitori lihtne horisontaalselt või isegi vertikaalselt paigutada! Pealegi võtab toode kokkupanduna nii vähe ruumi, et selle saab hõlpsasti selja- või sülearvutikotti panna.

Veel rohkem mugavusi

Monitor on varustatud kahe 1 W kõlariga. See muudab selle ideaalseks näiteks teleseriaalide vaatamiseks või saate fotode või videote töötlemise ajal mugavalt muusikat kuulata. Samuti saate ekraanimenüü ja mitu porti, sealhulgas HDMI 2.1, DP 1.4, USB-C ja heliväljund. Ühendage kõrvaklapid monitoriga ja laske oma lemmiklauludel oma töö veelgi nauditavamaks muuta!

Kasti

  • Ekraan
  • Mini HDMI kaabel
  • USB C kaabel
  • Toitekaabel (USB-C)
  • Alustamise juhend
Bränd Mobiilsed pikslid
Mudel Heitke pilk
Ekraani diagonaal 15,6 "
Maatriks Inglismaa Pank
Monitori tüüp Korter
Kuvasuhe 16:9
Luba 1920x1080
Vaateava kuvamine 349,632x196,668 mm
Paneeli taustvalgustuse tüüp 1 LED riba, alumine serv
Ekraani pind Eesmise polarisaatori peegeldusvastane töötlus (Haze 25%, 3H)
Pikslite kõrgus 0,1821x0,1821 mm
Heledus (tavaline) 250 niti
Paneeli reaktsiooniaeg ilma OD-ta 60 Hz
Reaktsiooniaeg 28 ms
Paneeli värskendussagedus (max) 60 Hz
Ekraani värskendussagedus (max) 60 Hz
Sisendid/väljundid HDMI 2.1, DP 1.4, heliväljund, USB-C
Kõlarid 2x 1 W
Materjal ABS+PC
Mõõtmed 365x240x15 mm
Kaal 0,945 kg

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles