Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Mobiiltelefon Galaxy S24 Ultra / 256Gb Violet Sm-S928B Samsung

Mobiiltelefon Galaxy S24 Ultra / 256Gb Violet Sm-S928B Samsung
Laos
  • 1 111.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 370.66 €
Kaubamärgid Samsung
Kauba ID: 1810040
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Galaxy AI on kohal
Tere tulemast mobiilse AI ajastusse. Kui teie käes on Galaxy S24 Ultra, saate vallandada täiesti uue loovuse, tootlikkuse ja võimaluste taseme – alustades oma elu kõige olulisemast seadmest. Teie nutitelefon.

Stiilne. Tugev. Vapustav
Tutvuge Galaxy S24 Ultraga, Galaxy Ultra ülima vormiga, millel on uus titaanist välisilme ja 6,8-tolline lame ekraan. See on disaini absoluutne ime.

Soomus titaaniga
Tutvuge uuendusega – otse raami sisse ehitatud vastupidav titaanist kilp. Titaani tugevus on nüüd teie käeulatuses.

Sisseehitatud S Pen kirjutab täiesti uue peatüki
Galaxy Note'i pärand on elus ja hästi. Kirjutage, puudutage ja navigeerige täpselt, nagu sooviksid sõrmed uuel lameekraanil.

200 MP.
Jäädvustage tegelikkusega konkureerivaid detaile

Galaxy S24 Ultra, millel on Galaxy nutitelefonis kõige rohkem megapiksleid ja tehisintellekti töötlemine, tõstab pildikvaliteedi latti iga kord, kui katikut vajutate. Veelgi enam, uus ProVisual mootor tunneb ära objektid – parandab värvitooni, vähendab müra ja toob esile üksikasjad.

ProVisual mootor pildistab igal õhtul selgete detailidega
Space Zoom asetab teid isegi öösel tegevuse keskele. Tänu 1,6 korda suurematele pikslitele ja laiemale Tele OIS-ile on fotod ja videod heledamad ja stabiilsemad, muutes isegi kaugemal olevad objektid selgelt vapustavaks.

Meie seni võimsaim Quad Tele suum
Ära lase pikal vahemaal end alt vedada. Nüüd saate optilise kvaliteediga suumiga teha 2x, 3x, 5x ja isegi 10x lähivõtteid. Lisaks on uus võimas Tele OIS varasemast laiem, et stabiliseerida võtet ja vähendada sissesuumimise hägusust.

Digitaalne suum sulgub, AI-suum võimendab seda
Tänu sügavale õppepõhisele AI-suumile saate maalilisest konkreetseks minna. Libistage sujuvalt mööda 1-kordsest suumist kuni 100-kordse suumini, samal ajal kui AI võimendab detaile kõigis vahepealsetes punktides.

Super HDR. AI eelvaatest postituseni
Meie uusima Super HDR-i versiooniuuendusega kuvab kaamera eelvaade Super HDR-i täpselt nagu teie viimane jäädvustamine. Näete kohe enne nende jäädvustamist, millised teie ülierksad fotod ja videod välja näevad. Lisaks töötab see isegi siis, kui pildistate sotsiaalmeediarakenduste kaameratega.

Muutke selle suurust, viimistlege seda. Niisama
Midagi paigast ära? Lihtsalt liigutage seda. Uued tehisintellektil töötavad redigeerimisvalikud võimaldavad teil saada soovitud foto, näiteks objektide ümberpaigutamine ja nendest mahajäetud ruumi nutikas täitmine.

Tee sellele ring, leia see üles. Niisama
Rakendus Circle to Search on uus viis otsimiseks. Kerides oma lemmiksotsiaalvõrgustikku, kasutage S-pliiatsit või sõrme, et millelegi ring peale teha ja Google'i otsingutulemusi saada.
Kas komistate foto otsa nii ilusast taimest, et peate lihtsalt teadma, mis see on? Tee sellele ring ümber ja ta-da, saad Google'i otsingutulemused. Nüüd saate kiiresti vastuse ilma voost lahkumata.

Reaalajas tõlge. Lihtsaim viis suhtlemiseks
Tänu reaalajas tõlkele saate nüüd telefonikõne ajal reaalajas tõlget saada. Lõhkuge keelebarjäärid nagu ei kunagi varem – isegi sõnumite kaudu. Vastake oma emakeeles – see tõlgitakse ka nende jaoks.

Valige Chat Assisti abil oma teksti jaoks õige toon
Koostage tekstisõnumeid Chat Assisti juhtimisel tehisintellektiga. Nüüd saate öelda, mida mõtlete professionaali, lähedase sõbra häälega, kasvõi lihtsalt viisakalt. Jätkake teemaga "Kuidas ma seda ütlen?" "Miks ma sellele ei mõelnud?" sekundites.

Tehke tehisintellekti vilkudes märkmeid kokkuvõtlikult
Olenemata sellest, kas kirjutate tormi või kirjutate midagi üles, teeb Note Assist pika jutu lühikeseks. Lihtsalt alustage kirjutamist ja vormindage see hiljem selgeks ja hõlpsasti ülevaatavaks kokkuvõtteks.
Ja kui otsite vana märget, kuvatakse uutel kaantel lihtsad kokkuvõtted – hoiate ekraani korrastatuna, et saaksite asju hõlpsalt leida.

Meie seni kõige hüperrealistlikum mobiilimäng
Uue Snapdragon® 8 Gen 3 Galaxy jaoks võib võit olla teie päralt. Kiirem töötlemine annab teile kogu soovitud mängu jaoks vajaliku võimsuse. Seejärel avaldage hüperrealistlike varjude ja peegelduste jaoks kiirte jälgimise abil reaalajas graafilisi efekte.
Ja arva ära mis? Oleme Galaxy S24 Ultra aurukambri suurust peaaegu kahekordistanud, et parandada soojuse hajumist ja pakkuda teile ette nähtud sujuvat graafikakogemust.

Kauakestev aku mängimiseks ja edasiseks mängimiseks
Suure mahutavuse ja suurema energiatõhususega Ultra aku annab teile lisaea, kui see on kõige olulisem – teate, nagu eepiline bossilahing, milleks olete valmistunud.

2600 nitine ekraan. Meie eredaim adaptiivne mobiiliekraan päikese all
Meie kõige kaasahaaravama ekraaniga on kaasas mõned olulised nähtavuse täiustused. Corning® Gorilla® Armor vähendab peegeldusi ja parandab visuaalset selgust isegi otsese päikesevalguse käes. Seejärel suurendab täiustatud Vision Booster kontrasti ja värve, et saada selgelt erakordne kogemus.

Kiire jagamine väljaspool oma ökosüsteemi
Te ei piirdu ainult Galaxy telefonidega. Kasutage iOS-i kasutajate või kaugete sõprade ja perega jagamiseks QR-koode ja salvestatud kontakte.

Turvatud Knox Matrixi poolt
Puhka rahulikult meie võrratu mobiilse kaitsega, mida tugevdab Knox Matrix ja mitme seadme turvalisus. Teie andmed, privaatsus ja meelerahu on meie prioriteet.Samsung Galaxy S24 Ultra . Ekraani diagonaal: 17,3 cm (6,8"), Ekraani eraldusvõime: 3120 x 1440 pikslit. Protsessori perekond: Qualcomm Snapdragon, Protsessori mudel: 8 Gen 3. RAM-i maht: 12 GB, sisemälu maht: 512 GB. Tagakaamera eraldusvõime (numbriline) : 200 MP, Tagakaamera tüüp: Nelja kaamera.SIM-kaardi võimalus: Kaks SIM-kaarti Aku maht: 5000 mAh Toote värv: Violetne Kaal: 232 g
Omadused
ABS+PC Jah
Energiatarve töö ajal 2
Juhtumi tüüp www.samsung.com/
Osutusseadme tüüp 1
Põhitoote suurus MPH
Tööpinna materjal Jah
TPEE Jah

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles