Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Mobiiltelefon Galaxy S24+ / 256Gb Must Sm-S926B Samsung

Mobiiltelefon Galaxy S24+ / 256Gb Must Sm-S926B Samsung
Laos
  • 897.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 299.33 €
Kaubamärgid Samsung
Kauba ID: 1810034
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Galaxy AI on kohal
Tere tulemast mobiilse AI ajastusse. Galaxy S24 | Teie kätes S24+ saate vallandada täiesti uued loovuse, tootlikkuse ja võimaluste tasemed – alustades teie elu kõige olulisemast seadmest. Teie nutitelefon.

Võtke omaks iga kurv
Lihtne haarata. Rahuldav käes hoida. Tänu ühtsele disainile ja satiinviimistlusele tunduvad Galaxy S24 ja S24+ sama sujuvad kui välja näevad.

Uuendused, mida olete oodanud
Suurem ekraan. Suurem aku. Rohkem töötlemisvõimsust. Galaxy S24 ja S24+ puhul on veel palju, mida armastada. Eriti nüüd, kui Galaxy S24+ on Galaxy seadme kõrgeima ekraani eraldusvõimega: QHD+.

50 MP. Mega megapikslid
Pildid pole kunagi nii head välja näinud. Tehke täiustatud tehisintellektiga kõrge eraldusvõimega pilte, et jäädvustada ülierksaid pilte ka pimedas.

Tulista kaugele. Isegi pimedas
Tehke AI ISP abil eredaid, värvilisi ja selgeid fotosid isegi pimedas. Lõpuks portreed, millest olete unistanud. Suumige 2x või isegi 3x sisse – see pole tegelikult oluline. Saavutage igal distantsil ülierksad võtted, isegi pärast pimedat.

Tulge iga näpuotsaga lähemale
Lihtsalt näpistage. Minge 1x kuni 2x või isegi 3x. AI hoiab pildid kõrge kvaliteediga: teravad, selged ja üliteravad – ilma palju detaile kaotamata.

Tehke ruumi eepilisele AI-suumile
Jäädvustage erksate detailidega vapustavaid kaadreid senisest suuremal suumikaugusel. Suumige tegevust sisse ja jäädvustage täiustatud detaile tänu uuele AI-suumilahendusele.

Super HDR eelvaated. Tehisintellektiga täiustatud juba enne, kui klõpsate
Meie uusima Super HDR-i versiooniuuendusega saate jäädvustada erksaid kaadreid nii, nagu näete, alates eelvaatest kuni postitamiseni. Ja see töötab isegi Instagramiga pildistades.
Vaadake Super HDR-i eelvaadet enne katiku vajutamist. Hoidke seda oma galeriis või laadige see üles oma voogu – mõlemal juhul näete sama hämmastavat HDR-i kvaliteeti.

Muutke selle suurust, viimistlege seda. Niisama
Avage tehisintellektil põhineva fototöötluse võlu. Nüüd saate oma fotosid vaevata täiustada, tagades, et iga pilt särab. Kuid see pole veel kõik, isegi kui te ei suutnud soovitud pilti jäädvustada, saab generatiivne redigeerimine täita tausta ja panna soovimatud objektid *poof* kaduma.

Pöörake oma fotot ja laske taustal täita puuduvad nurgad, et see kaadrisse mahuks.

Valige ja liigutage oma fotol objekt ning tehisintellekt täidab ruumi, mille see endast maha jätab, nagu seda polekski seal kunagi olnud.

Tee sellele ring, leia see üles. Niisama
Otsige nagu ei kunagi varem rakendusega Circle to Search. Google'i otsingutulemuste saamiseks lihtsalt jälgige objekti. Trükkimine pole vajalik.

Reaalajas tõlge. Lihtsaim viis suhtlemiseks
Hankige järgmisel telefonikõnel kiire keeleline tõlge. See on õige, AI aitab teil telefoniga rääkimise ajal suhelda väljaspool oma keelt. Ja saage sellest aru, see töötab isegi sõnumite saatmisel.

Teie kohustuslikud asjad on teie käeulatuses
Kohandage oma igapäevast kasutuskogemust lukustuskuval ja alati kuvatavate vidinatega. Alates olulistest meeldetuletustest ja lõpetades kohaliku õhukvaliteediga, hankige vajalik teave ühe pilguga.

Valige Chat Assisti abil oma teksti jaoks õige toon
Lisage oma sõnumitele Chat Assisti abil täiesti uus väljenduskiht. See töötab e-posti teel ja sotsiaalmeedias, et muuta vestlus kiireks ja lihtsaks!

Tugevam aurukamber. Mäng käima
See uus ja täiustatud soojuse hajumise süsteem aitab teil hoida mängimise optimaalsel tasemel. Meie uusim aurukamber on varasemast suurem ja integreeritud vedeliku tüüpi termilise liidese materjaliga.

Meie eredaim adaptiivne mobiiliekraan päikese all
Tõstke oma mängu taset nende kahe tohutu ekraaniga. Tänu oma suuremale ekraani suurusele ja üliõhukestele raamidele pakuvad Galaxy S24 6,2-tolline FHD+ ekraan ja Galaxy S24+ 6,7-tolline QHD+ ekraan rohkem kui kunagi varem, pakkudes kõige kaasahaaravamat vaatamiskogemust. Lisaks saate mõlemal ekraanil Vision Boosteriga nautida optimaalseid värve ja kontrasti.

Suurem aku, et lõbu kestaks kauem
Toide sisse. Ja edasi. Ja edasi. Suurema akuga saate rohkem mänguaega, vaatamisaega ja aega.

Kiire jagamine väljaspool oma ökosüsteemi
Te ei piirdu ainult Galaxy telefonidega. Kasutage iOS-i kasutajate või kaugete sõprade ja perega jagamiseks QR-koode ja salvestatud kontakte.

Turvatud Knox Matrixi poolt
Puhka rahulikult meie võrratu mobiilse kaitsega, mida tugevdab Knox Matrix ja mitme seadme turvalisus. Teie andmed, privaatsus ja meelerahu on meie prioriteet.Samsung Galaxy S24+ . Ekraani diagonaal: 17 cm (6,7"), Ekraani eraldusvõime: 3120 x 1440 pikslit. Protsessori perekond: Samsung Exynos, Protsessori mudel: 2400. RAM-i maht: 12 GB, Sisemälu maht: 256 GB. Tagakaamera eraldusvõime (numbriline): 50 MP,Tagakaamera tüüp: Kolmekordne kaamera SIM-kaardi võimalus: Kaks SIM-kaarti Aku maht: 4900 mAh Toote värv: Must Kaal: 196 g
Omadused
ABS+PC Jah
Energiatarve töö ajal 1
Juhtumi tüüp www.samsung.com/
Klahvifunktsioonid/nupp 9.5
Nõutav OS 17.5
Nuppude arv 0,33
Osutusseadme tüüp 1
Põhitoote suurus MPH
Toetatud aku suurus 3
Tööpinna materjal Jah
TPEE Jah

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles