Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Mobiiltelefon G22 / 4 / 64Gb Lagoon Blue Nokia

Mobiiltelefon G22 / 4 / 64Gb Lagoon Blue Nokia
Pole laos
  • 149.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 50 €
Kaubamärgid Nokia
Kauba ID: 1795275
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Sujuv nutitelefoni kogemus

Elav disain. Säästvad osad.
Nokia G22 tagab meile iseloomuliku vastupidavuse ja ehituskvaliteedi. Selle kõrgläikega tagakaas on valmistatud 100% taaskasutatud plastist – nii et see näeb hea välja, töötab hästi ja kestab kauem.

Öko disain. QuickFixi parandatavus.
Õnnetusi juhtub – aga nüüd võid unustada pikad remondiooteajad. Tänu QuickFixi parandatavusele asendage kahjustatud ekraanid ja vanad patareid.

Rohkem aku kasutusaega. Rohkem vabadust.
Nokia G22-l on hiiglaslik 3-päevane aku kasutusiga ja see on võimeline 800 täislaadimistsüklit, mis tähendab, et see püsib heas vormis kauem.

Suur jõudlus. QuickFixi parandatavus. Pikaealisuse esmane disain. See on nutitelefoni autonoomia. Nokia G22 annab omanikele võimaluse katkist ekraani, laadimisporti või akut asendada. See annab hulga pikaealisuse lubadusi paljudele, mitte vähestele – 100% taaskasutatud plastikust tagakaanega, kuni 3-aastase garantii ja uuenduste ning 3-päevase aku kasutusajaga. Ja mälulaienduse funktsioon pakub täiendavat virtuaalset RAM-i, pakkudes teile nutitelefoni sujuvamat kasutuskogemust.

Peenhäälestatud heli
Parem meelelahutus OZO Playbackiga – kõrvaklappide väljundi tasakaalustamine optimeeritud heli jaoks.

Aastatepikkune riist- ja tarkvarakaitse
3-aastane garantii ja igakuised turvavärskendused ning 2-aastane Androidi versiooniuuendus.

Mälu laiendustööriist
Muutke kasutamata salvestusruum täiendavaks virtuaalseks RAM-iks, et nutitelefoni kasutuskogemus oleks veelgi sujuvam.

"Automaatne tühjendus" jõudluse optimeerija
Sulgeb töötlusvõimsuse vabastamiseks taustal töötavad mittevajalikud rakendused.

Parandage oma seade QuickFixi abil
Tänu sisseehitatud QuickFixi parandatavusele saate ise vahetada aku ja ekraani. Seega võite unustada remonditöökoja pikad ooteajad või võimaliku andmekao. Nokia telefoni varuosade, tööriistade või lihtsalt järgitavate juhiste saamiseks pöörduge lihtsalt iFixiti poole või paluge volitatud teeninduskeskusel remont teie eest ära teha.

Parem meelelahutus, mis viib teid kaugemale
Funktsiooniga OZO Playback töötab Nokia G22 kõrvaklappide väljundi tasakaalustamisel peenhäälestatud helielamuse jaoks. Ja tänu 3-päevasele aku kasutusajale saate nautida armastatud meelelahutust kauem.

Ehitatud kestma nii seest kui väljast
Nokia G22 toob teieni meie signatuursed turvalubadused: 3-aastane garantii, 3-aastane igakuised turvavärskendused ja 2-aastane operatsioonisüsteemi versiooniuuendus. Seega saate täieliku meelerahuga teha rohkem seda, mida armastate, nii võrgus kui ka väljaspool seda.

Ülimasujuv jõudlus muutus just sujuvamaks
Jõudluse optimeerija tööriist "automaatne tühjendus" sulgeb automaatselt kõik rakendused, mida te ei kasuta, vabastades rohkem töötlemisvõimsust. Lisaks muudab mälulaiendusfunktsioon tasuta salvestusruumi täiendavaks virtuaalseks RAM-iks, et saaksite nautida nutitelefoni veelgi sujuvamat kasutuskogemust.Nokia G22. Ekraani diagonaal: 16,6 cm (6,52"), Ekraani eraldusvõime: 1200 x 720 pikslit. Protsessori sagedus: 1,6 GHz, Protsessori perekond: Unisoc, Protsessori mudel: T606. RAM-i maht: 4 GB, Sisemälu maht: 64 GB. Tagakaamera eraldusvõime (numbriline): 50 MP, Tagakaamera tüüp: Kolmekordne kaamera SIM-kaardi võimalus: Kaks SIM-kaarti Installitud operatsioonisüsteem: Android 12. Aku maht: 5050 mAh Toote värv: Sinine Kaal: 195 g
Omadused
Põhitoote suurus MPH

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles