Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Mängutool Darkflash RC850

  • 170.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 57 €
Kaubamärgid Darkflash
Kauba ID: 1662418
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Darkflash RC850 mängutool

Mängutool Darkflash RC850 on suurepärane valik inimestele, kes veedavad palju aega arvuti taga. See on varustatud mugava istmega ning selle kontuuriga reguleeritav seljatugi ja eemaldatav peatugi pakuvad mängude või töötamise ajal veelgi mugavust. Tähelepanuväärne on ka lai, stabiilne alus tugevate 60 mm läbimõõduga ratastega. Samuti on võimalik tooli kallutada kuni 150°. Samuti saate reguleerida selle kõrgust ja käetugesid.

Teie mugavuse huvides

Kas veedate sageli pikki tunde mänge mängides? Hoolitse oma mugavuse eest! Tool on varustatud reguleeritava kontuuriga seljatoega, mis muudab arvuti juures õige kehahoiaku hoidmise palju lihtsamaks. Seal on ka eemaldatav peatugi, nii et saate toodet veelgi kohandada vastavalt oma vajadustele. RC850-l on ka pehme ja mugav iste. Kõik see võimaldab teil unustada valu, väsimuse ja ebamugavustunde!

Spetsiaalselt disainitud alus

Tugitool Darkflash RC850 ei paku teile mitte ainult mugavust, vaid ka ohutust. 350 mm rauast alus tagab täiusliku stabiilsuse – isegi ülipõnevate ja dünaamiliste mängude ajal. Toode on varustatud ka tipptasemel 60mm läbimõõduga ratastega. Neid eristab muljetavaldav tugevus ja liikuvus - tänu neile saate vabalt liikuda peaaegu igal pinnal.

Kohandage seda vastavalt oma vajadustele

Nautige veelgi rohkem mugavust. Toolil RC850 on palju reguleerimisvõimalusi. Näiteks saate reguleerida selle kõrgust või kallet 90-150°. Nüüd saate seda hõlpsalt kohandada, et teil oleks mugav! RC850 võimaldab reguleerida ka käetugesid 3 tasapinnas – saadaolevad valikud on üles/alla, vasakule/paremale ja 30° pööramine. Lisaks tagab tool tänu kasutatud mehhanismidele vajaliku stabiilsuse mis tahes seadistuses.

Bränd Darkflash
Mudel RC850
Vahu tüüp Seljatugi: puuvill tihedusega 24;
Iste: puuvill;
Struktuur Rauast raam paksusega 1,5 mm
Polsterdus PU nahk
Käetoed 4D
Käetugede reguleerimine Üles/alla, vasakule/paremale, 30° pööramine
Pöördevahemik 90° - 150°
Kallutamismehhanismi tüüp Multifunktsionaalne seeria
Gaasitõstuki klass 80 mm, klass 4
Taustvalgustus Ei
Alus 350mm, raud
Rataste läbimõõt 60 mm
Seljatoe mõõdud 56x54x10 cm
Istme suurus 84 cm
Maksimaalne kõrgus 48 cm

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles