Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Mänguratas PXN-V10 V2 (PC / PS3 / PS4 / XBOX ONE / SWITCH)

  • 259.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 86.66 €
Kaubamärgid PXN
Kauba ID: 1533407
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

PXN-V10 V2 mängurool (PC / PS3 / PS4 / XBOX ONE / SWITCH)

Tundke end tõelisel võidusõidurajal ja kogege põnevust. PXN-V10 V2 mängurool tagab kaasahaarava ja realistliku kogemuse, võimaldades teil valida kahe pöörlemisvahemiku vahel – 270° ja 900°. Komplekti kuulub ka 3 pedaali ja käigukast koos mugavalt kasutatava käigukangiga. Seade paistab silma ka oma laia ühilduvusega ning seda on väga lihtne käsitseda. Selle valmistamisel on kasutatud kvaliteetseid täiustatud materjale. Rool on õmmeldud punase niidiga, mis suurendab selle visuaalset atraktiivsust.

PXN/PXN-V10-V2/4

Lai ühilduvus

Ütle piirangutega hüvasti. PXN-V10 V2 rool ühildub paljude arvutite ja mängukonsoolidega, nagu Xbox Series X / S, Xbox One (esimene põlvkond) ja PlayStation 4. Lisaks sobib seade suurepäraselt selliste mängude mängimiseks nagu Forza Horizon 5, Dirt Rally 2.0 ehk Euro Truck Simulator.

PXN/PXN-V10-V2/7

Realistlik kogemus

Kas olete kunagi mõelnud, mis tunne on olla rallisõitja? PXN-V10 V2 rooliga tunnete, nagu sõidaksite tõesti võidusõiduautoga! Seade on varustatud kahe mootoriga ja toetab Force Feedback tehnoloogiat, võimaldades tal paremini kohandada oma jõudlust ekraanil toimuvaga. Sukelduge mängu ja kinkige endale unustamatuid emotsioone!

PXN/PXN-V10-V2/5

Rohkem võimalusi rakendusega

Nüüd saate veelgi paremini reguleerida rooli tööd oma ootustele ja harjumustele. Installige lihtsalt spetsiaalne rakendus PXN Wheel! Sellega saate näiteks reguleerida seadme parameetreid, importida seadeid ja luua oma konfiguratsioone, mis on optimeeritud konkreetsete mängude jaoks. Vaid paar klõpsu nutitelefonis!

PXN/PXN-V10-V2/6

Valida saab 2 pöörlemisvahemiku vahel

Rool võimaldab valida 2 pöörlemisvahemiku vahel – 270° ja 900°. Esimene sobib suurepäraselt võidusõidumängudeks – see annab sulle soovitud kiiruse ja dünaamilisuse. Teine tagab realistlikuma kogemuse. See võimaldab pöörata rooli 2,5 pööret sarnaselt päris autoga. See sobib suurepäraselt simulaatorite mängimiseks. Nüüd saate hõlpsalt hakkama ka kõige järsema pöördega! Seadete muutmiseks kasutage lihtsalt spetsiaalset lülitit.

PXN/PXN-V10-V2/3

Läbimõeldud disain

Komplektis on 2 tugevat klambrit, millega saad rooli stabiilselt laua või töölaua külge kinnitada. Ärge muretsege, et see liigub! Pealegi imiteerib seade tänu topeltlabadele vormel 1 sõidukitest tuntud lahendusi. Nii et saate mängust veelgi rohkem rõõmu saada! Samuti on võimalus rooli lihtsalt lahti võtta. Saadaval on ka 2 funktsionaalset nuppu. Lisaks on toode valmistatud kvaliteetsetest materjalidest ja õmmeldud punase niidiga, mis loob huvitava atmosfääri.

PXN/PXN-V10-V2/2

Kaasas 3 pedaali ja käigukast

PXN-V10 V2-ga tunnete end nagu tõelise auto roolis. Komplektis on 3 pedaali, mis eristuvad kõrge tundlikkuse ja reageerimisvõime poolest, võimaldades teil nautida realistlikku pidurdamise või kiirendamise kogemust. Samuti saate mugavalt kasutatava 6-käigulise ja tagurduskäiguga käigukasti. Kõik see pakub teile veelgi suuremat keelekümblust! Samuti on võimalus reguleerida pedaali seadistusi – saate neid hõlpsalt oma harjumustega kohandada.

PXN/PXN-V10-V2/1

Komplektis:

  • Rool
  • 3 pedaaliga paneel
  • Käigukast (6 + 1)
  • Paigalduskomplekt
  • Toiteadapter
  • Kaabeldus
  • Kasutusjuhend
Tootja PXN
Mudel PXN-V10 V2
Ühendus Juhtmega (USB)
Rooliratta pöörlemisvahemik 270° / 900°
Tööpinge Mootor: DC 24 V; USB: 5 V;
Mõõtmed Rool: u. 270 x 280 x 249 mm;
Pedaalipaneel: u. 410 x 340 x 220 mm;
Käigukast: ca. 180 x 105 x 200 mm;
Kaal Rool: u. 2,94 kg;
Pedaalipaneel: u. 3,18 kg;
Käigukast: u. 577 g;
Ühilduvus Arvutid operatsioonisüsteemiga Windows 7/8/10/11, PlayStation 4, Xbox One (esimene põlvkond), Xbox Series X/S
muud Spetsiaalne rakendus, käigukast 6 kiirusega ja tagurpidi

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles