Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Mängumikrofon Maono DGM20 S (must)

  • 50.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 17 €
Kaubamärgid Maono
Kauba ID: 1662448
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Mängumikrofon Maono DGM20 S (must)

Maono DGM20 S mängumikrofon on fantastiline varustus igale mängijale. See ühendab suurepärase helikvaliteedi vastupidava disainiga ning pakub kasutajatele praktiliste funktsioonide abil täielikku kontrolli oma heli üle. Mürasummutuse, muutuva helivõimenduse ja stiilse valgustusega Maono DGM20 S on nutikas valik mängijatele ja striimijatele, kes soovivad selget professionaalset heli ilma viivituseta.

Võimu reguleerimine

Maono DGM20 S mikrofoni alusel on intuitiivne nupp, mis võimaldab täpset võimenduse reguleerimist. See võimaldab kasutajatel hõlpsasti reguleerida helitugevust vastavalt oma vajadustele. Olenemata sellest, kas peate olema oma liitlastele paremini kuuldav või eelistate öiste seansside ajal peeneid toone, pakub Maono DGM20 S paindlikkust ja kontrolli.

Stiilne valgustus

Isikupärastamine on midagi enamat kui lihtsalt funktsioon; see on viis ennast väljendada. Maono DGM20 S mikrofon pakub rikkalikku valgustuse valikut, sealhulgas 7 staatilist värvi, 5 dünaamilist värviüleminekut ja 7 dünaamilist gradienti. Need visuaalsed aktsendid mitte ainult ei paranda mänguatmosfääri, vaid lisavad ka igale mänguseadele iseloomu, toimides elegantse lisandina igale seadistusele.

Mürasummutus

Iga mängumikrofoni kõige olulisem omadus on selle võime kõrvaldada soovimatu taustmüra. DGM20 S mürasummutusfunktsioon tagab kristallselge suhtluse teie meeskonnaga – mürasummutustehnoloogia aitab teil keskenduda ja keskenduda oma mängule.

Kangi kinnituskonstruktsioon

Maono DGM20 S mikrofonikinnitus on loodud mugavust ja funktsionaalsust silmas pidades. Käepide koosneb kahest segmendist, millest igaüks on umbes 33 cm pikk ja mida saab kinnitada mitte rohkem kui 5 cm paksusele lauale, tagades mikrofoni paigal püsimise ka intensiivse tegevuse ajal. Lisaks tagab kronsteini 180-kraadine kallutamise võimalus optimaalse positsioneerimise sõltumata teie paigalduskonfiguratsioonist.

Täiustatud puuteplaat

Maono DGM20 S mikrofoni ülemisel kaanel on tipptasemel puutepaneel, mis tagab kiire juurdepääsu põhifunktsioonidele. Saate hõlpsalt reguleerida valgustust, vaigistada heli või aktiveerida mürasummutusrežiimi, ilma et peaksite silmi ekraanilt eemaldama. Selline kasutuslihtsus muudab Maono mikrofoni tõeliseks kaaslaseks mängumaratonidel.

Paki sisu

Mikrofon

Lööke summutav kinnitus

Pop filter

Juhtimine

USB-C ja USB-C/USB-A kaabel

Käepideme kinnitus

Tehnilised andmed

Bränd Maono
Mudel DGM20S
Värv Must
Korja üles Kardioid
Ühilduvus Windows, MacOS, PS5/4

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles