Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Mängukõrvaklapid Remax RM-850 (mustad)

Mängukõrvaklapid Remax RM-850 (mustad)
Laos
  • 18.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 6.33 €
Kaubamärgid Remax
Kauba ID: 1462033
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Mängu kõrvaklapid Remax RM-850 (must)

RM-850 on mängimiseks mõeldud kõrvaklapid, mis annavad teile iga mängu ajal fenomenaalse kogemuse. Neid eristab ruumiline, rikkalik, detailne heli ja ülikerge, ergonoomiline disain, tänu millele ei tekita kõrvaklappide mitmetunnine kasutus ebamugavust. Sellel mudelil on ka mitmesuunaline mikrofon ja seda täiendab elav RGB-valgustus, mis suurendab veelgi kõrvaklappide mängutunnet. Lisaks tagab topeltpistik (USB + 3,5 mm minipistik) laialdase ühilduvuse.

Remax/RM-850-Must/1

Fantastiline ruumiline heli

Kõrvaklapid pakuvad ruumilist heli, mis on detailirikas. Nad kasutavad 50 mm draivereid ja nende sageduskarakteristik on 20 Hz-20 kHz. See tähendab, et nad töötlevad kõiki inimkõrva kuuldavaid helisid ning edastavad nii karge bassi kui ka selgeid keskmisi ja kõrgeid helisid. Remaxiga kuulete selgelt läheneva vaenlase samme ja üllatate teda esimesena!

Remax/RM-850-Must/2

Lai ühilduvus

RM-850 on varustatud kahe pistikuga - USB ja 3,5 mm minipistikuga, mis tähendab, et saate need hõlpsasti oma valitud seadmetega ühendada. Veelgi enam, tänu 32-oomisele takistusele töötavad kõrvaklapid suurepäraselt enamiku heliseadmetega, nagu nutitelefonid, MP3-mängijad ja arvutid.

Remax/RM-850-Must/3

Mitmesuunaline mikrofon

Kõrvaklapid on varustatud mitmesuunalise mikrofoniga, mis lööb suurepäraselt heli 360° ulatuses ja vähendab tõhusalt müra. Saate vabalt suhelda teiste mängijatega ja määrata parima taktika ilma sekkumiseta! Lisaks leiate kaablilt mugava kaugjuhtimispuldi, mis võimaldab juhtida helitugevust ja lülitada mikrofoni sisse või välja.

Remax/RM-850-Must/4

Mugav ja kerge

Remax RM-850 loodi mugavust silmas pidades, seega on need ülimalt kerged ning nende tassid on valmistatud kehale meeldivast ökonahast. Lisaks võimaldab sees kasutatav termoelastne vaht kõrvaklappidel voolida teie kõrva kuju järgi, muutes kõrvaklapid veelgi mugavamaks. Mängige ja kuulake muusikat kogu päeva ilma ebamugavusteta! Kasu ei lõpe sellega! Kõrvaklapid on varustatud värvilise RGB-valgustusega, mis loob teie mänguruumis huvitava atmosfääri.

Remax/RM-850-Must/5
Tootja Remax
Mudel RM-850
Andurid 50 mm
Takistus 32 oomi
Sagedusreaktsioon 20Hz-20kHz
Hinnatud jõud 20 MW
Tundlikkus 103 dB ± 3 dB
Mikrofon Kõiksuunaline
Müra vähendamine Topeltmikrofon – füüsiline müra vähendamine
Kõrvaklapid Tehisnahk
Juhtmeta kaugjuhtimispult Helitugevuse reguleerimine, mikrofoni seaded
Ühenduse tüüp USB + 3,5 mm minipistik
Kaal 310 g
Omadused
Pikkus
Värv

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles