Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Mängukõrvaklapid ONIKUMA X15Pro

Mängukõrvaklapid ONIKUMA X15Pro
Laos
  • 24.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 8.33 €
Kaubamärgid ONIKUMA
Kauba ID: 1533379
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

ONIKUMA X15Pro mängukõrvaklapid

Astuge mängumaailma Onikuma X15 Pro kõrvaklappidega! Võimsate 50 mm kõlaritega kogete heli, mis paneb teid tundma tõelise mängukangelasena. Mitmesuunaline mikrofon võimaldab mugavalt suhelda teiste mängijatega ning ergonoomiline disain annab teile pikkade mängude ajal mugavuse, millest unistate. USB- ja 3,5 mm heliliidestega ühilduvad need erinevate seadmetega, andes teile vabaduse heliallika valikul.

Onikuma/X15PRO-Pink/4

Sukelduge helisse

Onikuma kõrvaklapid on varustatud võimsate 50 mm draiveritega, mis pakuvad võrreldamatut helikvaliteeti. Stereo ruumilise heli tehnoloogia viib teid otse tegevuse keskele. Nüüdsest kuulete lihtsalt uskumatu täpsusega lähenevate vaenlaste samme, tuule häält või püssipauke, mis annab teile veelgi suurema eelise teiste mängijate ees.

Onikuma/X15PRO-Pink/3

Püsige teistega ühenduses

Nüüd saate oma meeskonnaga vabalt suhelda, tõhusalt koordineerida ja nautida suurepärast helikvaliteeti. Mitmesuunaline mikrofon muudab teie sõnumid selgeks ja arusaadavaks. Mikrofoni tundlikkusega -38±3 dB jäädvustatakse teie hääl täpselt olenemata sellest, kas vestlete oma meeskonnaga või edastate mängu.

Onikuma/X15PRO-Pink/2

Võrratu mängumugavus

Onikuma X15 Pro on loodud pakkuma teile parimat võimalikku mängukogemust. Pehmete ja hingavate kõrvapadjanditega ei tekita need väsimust isegi pikkade mängusessioonide ajal. Need järgivad suurepäraselt teie pea kuju, isoleerides teid tõhusalt ümbritsevast ja pakkudes uskumatut kandmismugavust. Lisaks annab dünaamiline LED-valgustus kõrvaklappidele X15 Pro ainulaadse mänguväljanägemise.

Onikuma/X15PRO-Pink/1
Tootja ONIKUMA
Mudel X15 PRO
Värv Roosa
Andurid 50 mm
Takistus 15 oomi ± 15%
Tundlikkus 102 ± 3 dB
Sagedus 20 Hz – 20 kHz
Mikrofon 6,0 x 1,5 mm
Mikrofoni tundlikkus -38 ± 3 dB
Mikrofoni impedants <2,2 kOhm
Keskendu Kõiksuunaline
Kaabli pikkus 2 ± 0,15M
LED tööpinge 5 V ± 5%
Töövool <180 mA
Liides USB + 3,5 mm

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles