Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Mängukõrvaklapid ONIKUMA M180 pro

Mängukõrvaklapid ONIKUMA M180 pro
Pole laos
  • 20.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 7 €
Kaubamärgid ONIKUMA
Kauba ID: 1467245
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

ONIKUMA M180 Pro mängukõrvaklapid

Täpse 50 mm neodüümmagneti ja ringmuunduriga varustatud ONIKUMA M180 PRO kõrvaklapid pakuvad esmaklassilist heli, sukeldudes teid veelgi sügavamale virtuaalmaailma, et nautida oma järgmisi seiklusi ja võidukäike! Avastage ümbritsevat maailma mugavamalt nende kõrvaklappidega kaasas olevate pehmete huulte abil. 360-kraadine pöörlemine võimaldab teil meeskonnaga tõhusalt suhelda ja LED-valgustus lisab teie seiklustele õhkkonda.

Onikuma/M180-PRO-peakomplekt/6

Kasutusmugavus

ONIKUMA M180 Pro on tõeline pidu edasijõudnud mängijatele – olulised on need mitu tundi kestvad seansid, mille jooksul kristalliseerub sinu tegelase saatus. Seega saab kõrvaklappide peavõru vastavalt vajadusele reguleerida ning mõlema kõrvaklappide padjad on pehmest svammist, mis on kaetud kõrvadele meeldiva ökonahaga. Mugavus on kõrgeimal tasemel ka pärast mitmetunniseid virtuaalseiklusi.

Onikuma/M180-PRO-peakomplekt/4

Suurepärane heli

ONIKUMA M180 PRO kõrvaklapid on varustatud 50 mm draiverite, rõngasdraivi ja 50 mm ülitäpse neodüümmagnetiga, mis tagavad tõeliselt suurepärase helikvaliteeti. Nüüd saavad teie seiklused uue mõõtme ja võitude saavutamine on sama lihtne kui kunagi varem – enam pole heli, mis võiks teid üllatada. Veelgi enam, M180 PRO pakub erakordset heli ja video sünkroonimist – sest me teame, et mõnikord on erinevus sekundi murdosa jooksul.

Onikuma/M180-PRO-peakomplekt/3

Mitmekülgsus

Mängud, muusika või filmid – olenemata sellest, millise sisu jaoks te ONIKUMA M180 Pro kõrvaklappe kasutate, toimivad need suurepäraselt. Nendega saab mängida mänge PlayStationile, Xboxile, Nintendole või PC-le, samuti kuulata muusikat või vaadata telesarju. Kõrvaklappidel on 3,5 mm rahvusvahelise standardi (CTIA) liides ja LED-ide toiteks USB-liides. Komplektis on adapter eraldi 3,5 mm pesadega mikrofoni ja kõrvaklappide jaoks.

Onikuma/M180-PRO-peakomplekt/5

Installige sisu

  • Mikrofoniga kõrvaklapid
  • Adapter
  • Kõrvaklapid
Bränd ONIKUMA
Mudel M180 PRO
Värv Must
Kõlari suurus 50 mm
Takistus 32 oomi ± 15%
Tundlikkus 116 ± 3 dB
Sagedus 20 Hz – 20 kHz
Mikrofon 6x5 mm
Mikrofoni tundlikkus -56 ± 3 dB
Mikrofoni impedants <2,2 kOhm
Keskendu Kõiksuunaline
Kaabli pikkus 2,2 ± 0,15 M
LED pinge 5 V ± 5%
Praegune <100 mA
Liides USB 3,5 mm

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles