Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Mängukõrvaklapid ONIKUMA K9 Black RGB

Mängukõrvaklapid ONIKUMA K9 Black RGB
Laos
  • 29.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 10 €
Kaubamärgid ONIKUMA
Kauba ID: 1533017
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

ONIKUMA K9 kõrvaklapid (mustad).

Kas teile meeldib veeta aega mänge mängides ja võrgusõpradega vestelda? Kas muusika on sinu elu? Või olete filmide ja telesarjade fänn? Olenemata teie digitaalsetest kirgedest on ONIKUMA K9 kõrvaklapid suurepärane valik! Stiilne disain ja helendavad elemendid lisavad teile hea tuju! Suurepärased kõlarid, mis tagavad realistliku ja suurepärase kvaliteediga heli, valmistatud vastupidavatest materjalidest, aga ka mugavad kõrvapadjad - ONIKUMA K9 kõrvaklapid ei ole mitte ainult välimuse, vaid eelkõige kvaliteedi küsimus!

Onikuma/K9-Must-RGB-3,5mm/3

Teil on täielik kontroll

ONIKUMA K9 kõrvaklapid annavad teile võimaluse kohandada heli vastavalt oma eelistustele. Teil on täielik vabadus kohandada kõrgeid, madalaid ja keskmisi helisid, võimaldades teil mängude ja lemmiktelesaadete maailma veelgi sügavamalt sukelduda. Lisaks on kõrvaklappide kaablil praktiline kontroller, mis võimaldab mugavalt reguleerida helitugevust ning mikrofoni sisse ja välja lülitada.

Onikuma/K9-Must-RGB-3,5mm/1

Isikupärastamise valikud

Varustatud hingavate ökonahast patjadega, ei näe need mitte ainult esteetiliselt meeldivad ja neid on lihtne puhastada, vaid neil on ka meeldiv nahasõbralik tekstuur. ONIKUMA K9 kõrvaklapid on loodud maksimaalse kandmismugavuse tagamiseks isegi tundidepikkuseks mängimiseks või muusika kuulamiseks. Tänu reguleeritavale peavõrule saate reguleerida kõrvaklappide suurust vastavalt oma vajadustele. Veelgi enam, mikrofoni saab hõlpsasti kõrvaklappide korpusesse sisestada, mis annab teile vabaduse kasutada kõrvaklappe erinevates olukordades.

Onikuma/K9-Must-RGB-3,5mm/4

Selged vestlused ja uued sõprussuhted

Tõhus suhtlemine teie meeskonnaga on kriitilise tähtsusega nii strateegia kui ka suhete loomisel. ONIKUMA K9 kõrvaklappides olev mikrofon on varustatud mürasummutusfunktsiooniga, mis võimaldab vältida ümbritseva heli häireid ja keskenduda mängule. Veelgi enam, kvaliteetne mikrofon jäädvustab suurepäraselt iga teie sõna, pakkudes selget ja karget heli, mida vajate edukaks suhtluseks.

Onikuma/K9-Must-RGB-3,5mm/9

Mitte ainult mängude jaoks

ONIKUMA K9 ei ole lihtsalt mängimiseks mõeldud kõrvaklapid, seda saab ühendada erinevate konsoolidega nagu Playstation, Xbox ja Nintendo Switch, aga ka arvutite, tahvelarvutite ja telefonidega – kui nimetada vaid mõnda. Mini Jacki ja USB-pistikute toega pakuvad need kõrvaklapid erakordset paindlikkust, võimaldades teil nautida mänge, filme, muusikat ja sõpradega vestelda. Laske ONIKUMA K9-ga lõbutseda!

Onikuma/K9-Must-RGB-3,5mm/5

Installige sisu

  • Mikrofoniga kõrvaklapid
  • Juhtimine
  • Adapter
Bränd ONIKUMA
Mudel K9
Värv Must
Kõlari suurus 50 mm
Takistus 32 oomi ± 15%
Tundlikkus 116 ± 3 dB
Sagedus 20 Hz – 20 kHz
Mikrofon 6,0x5 mm
Mikrofoni tundlikkus -56 ± 3 dB
Mikrofoni impedants <2,2 kOhm
Keskendu Kõiksuunaline
Kaabli pikkus 2,2M ± 0,15
LED pinge 5 V ± 5%
Praegune <100 mA
Jack USB 3,5 mm

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles