Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Mängukõrvaklapid ONIKUMA K8 Black

Mängukõrvaklapid ONIKUMA K8 Black
Pole laos
  • 22.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 7.66 €
Kaubamärgid ONIKUMA
Kauba ID: 1467244
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

ONIKUMA K8 Mustad mängukõrvaklapid

ONIKUMA K8 kõrvaklapid, mis on loodud kogenud mängijatele ja inimestele, kes hindavad head disaini ja ületamatut mugavust, toetavad teid igas lahingus! Need on loodud maksimaalse mugavuse tagamiseks, neil on polsterdatud peapael, mis sobib õrnalt teie peaga, ja pehmed mäluvahust padjad, mis on valmistatud kergesti puhastatavast ökonahast. Täiustatud 50 mm neodüümmagnetiga ONIKUMA K8 kõrvaklapid pakuvad ülimat helikvaliteeti, võimaldades teil sukelduda veelgi sügavamale virtuaalsesse maailma ja taaselustada ägedaid hetki järgmiste seikluste ja võidukäikude ajal! Need on varustatud mürasummutava mikrofoniga, mis tagab meeskonna selge suhtluse. Helendav tootja logo mõlemal kõrvaklapil täiendab komplekti.

Onikuma/K8-Must/1

Suurepärane heli

ONIKUMA K8 kõrvaklapid on varustatud 40 mm draiverite ja täpse 50 mm neodüümmagnetiga, mis tagavad suurepärase helikvaliteedi. Sukelduge kõrgema taseme seiklustesse ja saavutage triumfe sujuvamalt – ükski heli ei jäta teie tähelepanu kõrvale. Heli ja pildi sünkroniseerimine K8 mudelil on ideaalne – sest teame, et mõnikord otsustab võidu sekundi murdosa.

Onikuma/K8-Must/3

Selge suhtlus

Meeskonnakoostöö on võtmeelement nii strateegia kavandamisel kui ka tugevate suhete loomisel. K8 kõrvaklappidel on mürasummutav mikrofon, mis kõrvaldab taustamüra ja tagab vaikse mängukogemuse. Lisaks salvestatakse iga teie räägitud sõna suurepäraselt, tagades tõhusaks suhtlemiseks vajaliku selguse ja selguse. Teie mugavuse huvides on mikrofon igas suunas reguleeritav.

Onikuma/K8-Must/2

Ergonoomika ja mugavus kasutamise ajal

ONIKUMA K8 on disain, mis on loodud kogenud mängijatele, kes veedavad palju tunde mängus, kus tegelaste saatus on ülioluline. Sel põhjusel on kõrvaklappide peavõru hoolikalt kujundatud kontuuriga ja kaetud pehmete padjanditega, mis on polsterdatud meeldiva ja katsudes meeldiva tekstuuriga ökonahaga. Kõrvaklappide nii vasakul kui ka paremal küljel olevad kõrvapadjad on kaetud sama materjaliga, lisaks on need valmistatud mäluvahust, mis tagab pea suurepärase tihenduse ja mugava kandmise ka tundidepikkustel mängumaratonidel.

Onikuma/K8-Must/5

Paki sisu

  • Mikrofoniga kõrvaklapid
  • Kasutusjuhend
  • Adapter
Bränd ONIKUMA
Mudel K8
Värv Must
Kõlari suurus 50 mm
Takistus 32 oomi ± 15%
Tundlikkus 106 ± 3 dB
Sagedus 20 Hz – 20 kHz
Mikrofon 6,0x2,7 mm
Mikrofoni tundlikkus -42 ± 3 dB
Mikrofoni impedants <2,2 kOhm
Keskendu Mitmesuunaline
Kaabli pikkus 2,2 ± 15%
LED pinge 5 V ± 5%
Praegune <100 mA
Sisendid USB + 3,5 mm

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles