Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Mängukõrvaklapid ONIKUMA B60 Black

  • 24.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 8.33 €
Kaubamärgid ONIKUMA
Kauba ID: 1467240
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

ONIKUMA B60 kõrvaklapid (mustad).

ONIKUMA B60 juhtmevabad Bluetooth-kõrvaklapid, mis on loodud kogenud mängijatele ja neile, kes hindavad elegantset, valgustatud disaini ja võrratut mugavust, on usaldusväärne kaaslane igas mänguseikluses. Optimaalse mugavuse tagamiseks on kõrvaklapid varustatud pehmete ökonahast padjanditega peapaelal ja mõlemal kõrvaklappidel, mis istuvad ideaalselt pähe. Nende kõrvaklappide kvaliteet muudab need teie mängus asendamatuks kaaslaseks, olenemata raskustest.

Onikuma/B60-Must/5

Kõik funktsioonid teie käeulatuses

Kõrvaklappide nuppude abil saate neid sisse ja välja lülitada, helitugevust reguleerida, lugude vahel vahele jätta, muusikat jätkata ja peatada ning ka häälassistendile helistada ja kõnedele vastata. Kõrvaklappidel on ka 3,5 mm minipesa sisend, mikrofon ja USB-C sisend, nii et saate seda kiiresti ja intuitiivselt kasutada.

Onikuma/B60-Must/6

Liikumisvabadus

Bluetooth 5.0 ühendusega ei piira ükski kaabel teie liikumist, nii et te ei pea kunagi muretsema selle lahtiühendamise pärast. Veelgi enam, Bluetooth töötab kuni 10 meetri kaugusel, andes teile vabaduse liikuda ühest ruumist teise ja kuulata oma muusikat segamatult!

Onikuma/B60-Must/1

Nautige heli pikka aega

Onikuma B60 kõrvaklapid on disainitud nõudlikele kasutajatele – seetõttu on tööaeg kuni 17 tundi ja laadimisaeg vaid 3! Mängige tunde oma lemmikkõrvaklappidega! 40 mm neodüümmagnetdraiveriga varustatud B60 pakub rikkalikku heli, sealhulgas sügavat bassi.

Onikuma/B60-Must/9

Lihtne kasutada

Pikad kasutustunnid nõuavad ergonoomilist kerget disaini, mis kasutajaga ideaalselt istub ning meeldivate materjalide kasutamist – just nii juhtus ONIKUMA B60 kõrvaklappidega! Peavõru ja mõlema kõrvaklappidega pehmete jahutavate geelkäsnadega B60-d on ideaalne valik tundideks mängimiseks, maratoni episoodideks või lemmikartisti albumite kuulamiseks! Need tagavad suurepärase hingavuse ja soojuse hajumise, isoleerides samal ajal heli. Lisaks saab mõlemat kõrvaklappi 90 kraadi vertikaalselt pöörata ning neid saab ka kodus või liikvel olles mugavuse huvides kokku panna.

Onikuma/B60-Must/7

Stiilne disain

Uuenduslik geomeetriline disain ja helendavad detailid mitte ainult ei tõsta teie tuju stiilselt, vaid muutuvad ka teie mängukomplekti huvitavaks aktsendiks. Veelgi enam, selle minimalistliku esteetika taga on materjalid, mis on erakordselt vastupidavad, tagades, et kõrvaklapid kestavad nii kaua kui võimalik!

Onikuma/B60-Must/8

Installige sisu

  • Mikrofoniga kõrvaklapid
  • Juhtimine
  • USB C kaabel
  • Mikropistiku kaabel 3,5 mm
Bränd ONIKUMA
Mudel B60
Värv Must
Laadimisaeg 2 tundi
Töötunnid > 5 tundi
Bluetoothi versioon 5.0
Kaugus 10 m

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles