Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Mängukõrvaklapid Dareu EH416s, pesa 3,5 mm (must)

Mängukõrvaklapid Dareu EH416s, pesa 3,5 mm (must)
Pole laos
  • 20.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 7 €
Kaubamärgid Dareu
Kauba ID: 1610472
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Dareu EH416s mängukõrvaklapid

Dareu EH416s on klanitud mängukõrvaklapid, mis võimaldavad teil iga vastast suurepäraselt kuulda ja reageerida nende liigutustele koheselt. Ergonoomiline disain ja kerge kaal võimaldavad neid kanda mitu tundi ilma ebamugavust tundmata. Toode on varustatud TRRS 3,5mm-ga, mis tagab laia ühilduvuse erinevate seadmetega.

Ära lase vastasel end üllatada

Fantastilise helikvaliteedi eest vastutab tipptasemel 50 mm kõlar. See pakub täiustatud bassi ja kristallselget loomulikku heli, mis võimaldab teil selgelt kuulda hiilivate vastaste samme. Võidu tagamiseks saate täpselt määrata nende asukoha ja ennetada nende rünnakut.

Mängige tunde, kartmata ebamugavust

Kõrvaklappide kõrvaklapid on valmistatud nahasõbralikust materjalist. Tänu sellele sobivad need ideaalselt teie kõrvadega ja taastavad kohe oma esialgse kuju – isegi pärast pikka kandmist. Ja need ei avalda teie kõrvadele liiga palju survet. Kõrvaklapid on ka väga kerged, seega tagavad soovitud kasutusmugavuse.

Tasuta suhtlemine teiste mängijatega

Kõrvaklapid on varustatud praktilise mikrofoniga, mida saab 360° piires igas suunas painutada. See jäädvustab suurepäraselt inimhääle, nii et saate koos teiste meeskonnaliikmetega järgmise mängu taktikat planeerida. Veelgi enam, mürasummutus ja spetsiaalne tuulekindel võrk võimaldavad teil vabalt rääkida peaaegu igas olukorras.

Tugev konstruktsioon ja mängude taustvalgustus

Kõrvaklappide täiuslikult läbimõeldud disain muudab need nii stiilseks kui ka vastupidavaks. Metallelementidega topeltpeavõru on kahjustuste suhtes vastupidav ja uskumatult vastupidav. Must värv ja matt viimistlus annavad tootele lihtsa, kuid elegantse tunde.

Bränd Dareu
Mudel EH416s
Hinnatud jõud 10mW
Sagedusreaktsioon 20Hz-20kHz
Ühendused 3,5 mm TRRS
Takistus 1KHz/32Ω
Tundlikkus 108dB±3dB
Toitepinge 5V±0,5V
Kõlari läbimõõt 50 mm
Mikrofoni tundlikkus -42±3dB
Mikrofoni S/N suhe 60 dB või rohkem
Mikrofoni suund Kõiksuunaline
Mikrofoni väljundtakistus 2,2 KΩ
Mikrofoni mõõtmed (läbimõõt x kõrgus) 6x2,7 mm
Mikrofoni tööpinge DC 1-10V
Mikrofoni sagedusreaktsioon 100-10 000 Hz
Omadused
Ühenduse tüüp AUX 3,5 mm

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles