Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Mängud PAW Patrol, 48-osaline pusle koos armsa kõrvaga kinkekarbiga Chase Marshall Skye Everest Rubble Ryder PAW Patrol mänguasjamõistatused, lastele vanuses 3 aastat ja vanemad

  • 37.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 12.66 €
Kaubamärgid Spin Master
Kauba ID: 1876734
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
See PAW Patrol mänguasi tüdrukutele ja poistele on täiuslik kombinatsioon lõbusast ja õppimisest! Kui teie lapsed jumaldavad saadet PAW Patrol ja PAW Patrol: The Movie, peate juba täna hankima selle 48-osalise pusle imearmsas hoiukarbis! Sulle meeldivad selle laste pusle erksad värvid. Kõigi teie saate lemmiktegelastega ja lihtsa kujundusega on see pusle suurepärane täiendus teie PAW Patroli figuuride kollektsioonile. PAW fännidele, kes ei saa küllalt, on see pusle kohustuslik. Osades Chase, Marshall, Skye, Everest ja Rubble – ehitage Adventure Bay maailma tükkhaaval. Sellel 3–5-aastastele lastele mõeldud pusle sisaldab imelist pakendit, mis tutvustab teie laste lemmiksaate peategelast. Hoidke oma puslet selles ainulaadses karbis, mille ülaosast paistab Chase'i kõrv! Selle laste pusle mõõtmed on 9,13 x 10,38 tolli ja see on ideaalne pusle lastele vanuses 3–5 aastat. See pusle on tõesti kohustuslik PAW Patrol mänguasi poistele ja tüdrukutele. Kuidas oleks kena kaasaskantava puslega, mis paneks nende käed liikuma ja mõtted mõtlema? Kui nad paluvad alati, et PAW Patrol mängitaks teleris või iPadis, on teie elus olev laps vaimustuses, kui näeb Chase'i, Skye'i ja teisi poegi selles 4–8-aastastele lastele mõeldud mõistatuses. Selles värvilises pusles on vaid 48 tükki, mis teeb selle täitmise igale lapsele lihtsaks. Sukelduge selle pusle abil PAW Patroli maailma.

Sisaldab ühte 48-osalist puslemängu PAW Patrol, 48-osalist pusle koos armsa kõrvaga kinkekarbiga Chase Marshall Skye Everest Rubble Ryder PAW Patrol mänguasjamõistatused lastele vanuses 3. eluaastat. Pusletükkide arv: 48 tk(t). Žanr: Multikad, Teema: PAW Patrol, Soovitatav vanus (min): 3 a.

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles