Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

MÄNG GTA V Premium Edition Saksa, Inglise Xbox Series X

MÄNG GTA V Premium Edition Saksa, Inglise Xbox Series X
Laos
  • 61.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 20.66 €
Kaubamärgid GAME
Kauba ID: 1876728
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Grand Theft Auto V: Premium Edition sisaldab täielikku Grand Theft Auto V loo kogemust, tasuta juurdepääsu pidevalt arenevale Grand Theft Auto Online'ile ja kõigile olemasolevatele mängu versiooniuuendustele ja sisule, sealhulgas The Doomsday Heist, Gunrunning, Smuggler's Run, Bikers ja palju muud. . Saate ka Criminal Enterprise Stardipaketi, mis on kiireim viis oma kuritegeliku impeeriumi käivitamiseks Grand Theft Auto Online'is.

GRAND THEFT AUTO V

Kui noor tänavahuviline, pensionil pangaröövel ja hirmuäratav psühhopaat satuvad hätta, peavad nad läbi viima rea ohtlikke vargusi, et ellu jääda linnas, kus nad ei saa kedagi usaldada, kõige vähem üksteist.

SUURVARGUS AUTO ONLINE

Avastage pidevalt arenev valikute ja mänguviiside maailm, ronides Los Santose ja Blaine'i maakonna kuritegelike ridadesse ülima jagatud võrgukogemusega.

KRIMINAALSE ETTEVÕTETE ALGPAKK

Kriminaalettevõtte stardipakett on kiireim viis uutele GTA Online'i mängijatele oma kuritegelike impeeriumite käivitamiseks kõige põnevama ja populaarseima sisuga, millele lisandub 1 000 000 dollari suurune boonusraha GTA Online'is kulutamiseks – kogu sisu väärtus on eraldi ostes üle 10 000 000 GTA dollari.

KÄIVITA OMA KRIMINAALSEMPIREER

Alustage äritegevust oma Maze Bank West Executive Office'is, uurige oma maa-alusest Gunrunning Bunkerist võimsat relvatehnoloogiat ja kasutage oma võltsitud sularahatehast, et alustada tulusat võltsimist.

VÕIMSATE SÕIDUKITE PARIK

Rebige mööda tänavaid 10 suure jõudlusega sõidukiga, sealhulgas superauto, mootorrattad, relvastatud Dune FAV, helikopter, ralliauto ja palju muud. Samuti saate oma kasvava autopargi hoidmiseks kinnisvara, sealhulgas 10 autoga garaaži.

RELVAD, RIIETUSED JA TÄTOVeeringud

Samuti saate juurdepääsu kompaktsele granaadiheitjale, laskuri vintpüssile ja kompaktvintpüssile ning trikivõidurõivastele, biker-tätoveeringutele ja muule.GAME GTA V Premium Edition. Mänguväljaanne: Premium, Platvorm: Xbox Series X, ESRB reiting: M (Mature), PEGI reiting: 18, Arendaja: Rockstar North, Väljalaskekuupäev (PP/KK/AAAA): 21.08.2019

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles