Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Mälumoodul Crucial Crucial CT16G4SFD824AT 16 GB 1 x 16 GB DDR4 2400 MHz

Mälumoodul Crucial Crucial CT16G4SFD824AT 16 GB 1 x 16 GB DDR4 2400 MHz
Laos
  • 69.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 23.33 €
Kaubamärgid Crucial
Kauba ID: 1853001
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Süsteemi kiiremaks ja sujuvamaks töötamiseks loodud Crucial Laptop Memory on üks lihtsamaid ja taskukohasemaid viise süsteemi jõudluse parandamiseks.

Muutke kõik arvutis kiiremaks

Mälu on teie arvuti komponent, mis võimaldab lühiajalist juurdepääsu andmetele. Kuna teie süsteemi hetkest-hetke toimingud sõltuvad lühiajalisest juurdepääsust andmetele – rakenduste laadimine, veebi sirvimine või arvutustabeli redigeerimine –, on teie süsteemi kiirusel ja mälumahul ülioluline roll. Laadige rakendusi sekunditega, suurendades mälu kiirust ja installides seda rohkem.

Kergesti multitegum

Kui olete meie moodi, kasutate arvutit paljude asjade korraga tegemiseks. Võimalik, et redigeerite dokumenti, vaatate samal ajal pilte ja sirvite Internetti. See toob loomulikult kaasa jõudlusprobleemi: iga teie käivitatav rakendus nõuab mälu ja võistleb piiratud ressursside eest. Ületage see, paigaldades igasse mälupessa suure tihedusega moodulid sujuvaks multitegumtööks.

Paigaldage lihtsalt – arvutioskusi pole vaja

Ainult kruvikeeraja, kasutusjuhendi ja mõne minuti ajaga saate installida mälu – arvutioskusi pole vaja. Vaadake lihtsalt ühte meie kolmeminutilisest installivideost ja me juhendame teid samm-sammult läbi protsessi. Ärge makske arvutipoele selle eest, et saaksite teha midagi, mida saate mõne minutiga teha!

Maksimeerige oma süsteemi väärtust

Mäluuuendus, mis on murdosa uue süsteemi maksumusest, on üks soodsamaid viise jõudluse suurendamiseks. Saate oma sülearvutist rohkem kasu, andes sellele tööks vajalikud ressursid.

Micron® kvaliteet – kõrgem töökindlus

Maailma ühe suurima mälutootja Microni kaubamärgina on Crucial Desktop Memory usaldusväärse jõudluse standard. Algsest SDRAM-tehnoloogiast kuni DDR4-ni välja oleme loonud mälutehnoloogiad, mis on maailma arvutitele toite andnud 40 aastat ja see kasvab veelgi. Kui valite Crucial mälu, valite mälu, millel on piiratud eluaegne garantii ja mis on mõeldud maailma juhtivate süsteemide jaoks.1 Ärge leppige millegi vähemaga.
Omadused
Brändi nimi Ülioluline
Brutokaal (pakk, kg) 0.13
CAS-i latentsus 17
Garantii 1
Jätkusuutlikkuse järgimine jah/jah
Jätkusuutlikkuse sertifikaadid CE/REACH/RoHS
Komponent jaoks Sülearvuti
Mälu kella kiirus 2400
Mälu paigutus (moodulid x suurus) 1 x 16
Mälu pinge 1.2
Mälu vormitegur 260-kontaktiline SO-DIMM
Netokaal (toode, kg) 0.1
Puhvermälu tüüp Registreerimata (puhverdamata)
Sisemälu 16
Sisemälu tüüp DDR4

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles