Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Minipistikukaabel 3,5 mm kuni 2,5 mm AUX Vention BALBH 2,5 m (must)

Minipistikukaabel 3,5 mm kuni 2,5 mm AUX Vention BALBH 2,5 m (must)
Laos
  • 12.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 4.33 €
Kaubamärgid Vention
Kauba ID: 1460128
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Vention BALBH kaabel minipistikupesa 3,5 mm - AUX 2,5 mm, 2 m (must)

2,5 m pikkune AUX Vention BALBH kaabel on ideaalne lahendus muusikasõpradele. Kaabel tagab usaldusväärse ja puhta ühenduse 3,5 mm minipistikupesaga seadmete ja 2,5 mm pordiga seadmete vahel. Selle abil saate sujuvalt ühendada kõrvaklapid, kõlarid või muud heliseadmed heliallikaga ja nautida oma lemmiklugusid igas olukorras. Toode on valmistatud vastupidavatest materjalidest, mis muudab selle vastupidavaks ja kahjustustele vastupidavaks.

Veneetsia/BALBH/1

Palju võimalusi

Panusta Ventioni pakkumisele ja naudi laia valikut võimalusi. BALBH kaabli abil saate edukalt ühendada oma kõrvaklapid, MP3-mängija ja paljud teised heliseadmed nutitelefoni, sülearvuti või tahvelarvutiga, nautides samal ajal usaldusväärset ühendust.

Veneetsia/BALBH/2

Tugev disain

Vention BALBH kaabli väljatöötamisel kasutati kvaliteetseid materjale, et tagada mitte ainult suurepärane helijuhtivus, vaid ka vastupidavus igapäevases kasutuses. Vastupidavad pistikud on korrosioonikindlad ja minimeerivad signaalikadu. Lisaks kaitseb painduv ja kahjustustekindel kest kaablit pragunemise ja hõõrdumise eest. Kaabli pikkus on 2,5 meetrit, mis annab piisava vabaduse.

Veneetsia/BALBH/3
Tootja Veneetsia
Mudel BALBH
Tüüp 3,5 mm kuni 2,5 mm
Materjal TPE, alumiiniumisulam, PVC
Pikkus 2 m
Värv must
Omadused
Pikkus 2 m
Ühenduse tüüp AUX 3,5-2,5 mm
Värv must

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles