Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Minipistikukaabel 3,5 mm kuni 2,5 mm AUX Vention BALBD 0,5 m (must)

Minipistikukaabel 3,5 mm kuni 2,5 mm AUX Vention BALBD 0,5 m (must)
Laos
  • 11.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 4 €
Kaubamärgid Vention
Kauba ID: 1460127
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Ventilatsiooni BALBD minipistik 3,5 mm kuni 2,5 mm AUX kaabel 0,5 m (must)

Vention BALBD kaabel on laitmatu helikvaliteedi võti. Veekindel, sasipundar- ja segamisvastane funktsioon tagab kindlustunde ja mugavuse. Valmistatud kõrgeima kvaliteediga materjalidest, see on vastupidav ja töökindel. Selle täiustatud liides tagab sujuva ja stabiilse signaaliedastuse. BALBD abil avate oma heliseadmete tõelise potentsiaali.

Veneetsia/BALBD/

Kasutaja mugavus

Vention BALBD kaabel on mitmekülgne tööriist, mida saab hõlpsasti telefoniga ühendada, isegi kui see on ümbrises. See on oma olemuselt universaalne ja võimaldab teil ühendada paljude seadmetega, nagu telefonid, MP3-mängijad, kõrvaklapid või kõlarid. Selle kaabli eristab selle kvaliteetne konstruktsioon, mis tagab täieliku helikvaliteedi. Selge ja laia ribalaiusega heli abil saate nautida oma lemmiklugude kompromissitut kvaliteeti mis tahes seadmes.

Veneetsia/BALBD/

Läbimõeldud disain

Vention BALBD on veekindel toode, mis kaitseb teid mitmesugustes tingimustes kasutamisel. Selle ainulaadsed omadused, nagu sasipundarkindlus ja häiretevastane funktsioon, tagavad kindlustunde ja mugavuse. See on valmistatud kõrgeima kvaliteediga materjalidest, mis näitab töökindlust ja vastupidavust. Kaabli põhiomaduseks on selle liides, mis tagab sujuva ja stabiilse signaaliedastuse, tagades töökindluse igas olukorras.

Veneetsia/BALBD/
Tootja Veneetsia
Mudel BALBD
Värv Must
Pikkus 0,5 m
Liides 3,5 mm minipesa kuni 2,5 mm AUX pesa
Juhtmaterjal emailitud vask
Korpuse materjal Alumiiniumisulam
Väline materjal TPE
Omadused
Pikkus 0,5 m
Ühenduse tüüp AUX 3,5-2,5 mm
Värv must

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles