Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Mini alus, telefoni/tahvelarvuti alus Dudao F14S (must)

Mini alus, telefoni/tahvelarvuti alus Dudao F14S (must)
Laos
  • 12.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 4.33 €
Kaubamärgid Dudao
Kauba ID: 1458599
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Telefoni/tahvelarvuti alus

Dudao telefoni- või tahvelarvutialus pakub teile uskumatut mugavust Internetis surfates, telesaateid vaadates või videoid salvestades. Statiiv muudab teie igapäevaste ülesannete täitmise lihtsamaks. Tänu reguleeritavale kaldenurgale saate seda lihtsalt oma maitse järgi reguleerida. Vastupidav disain tagab stabiilsuse ja kaitseb teie seadet kahjustuste eest.

Palju võimalusi

F14S alus sobib suurepäraselt mitmesugusteks olukordadeks. Kasutate seda oma lemmikfilmide või teleseriaalide vaatamiseks. Seda saab kasutada ka otseülekannete või kaugõppetundide ajal. Tänu sellele saate hõlpsasti oma sotsiaalmeedia profiilide jaoks videoid teha.

Läbimõeldud disain

Statiiv võimaldab reguleerida kaldenurka vahemikus 5-45°. Nii saate hõlpsasti kohandada selle seadeid vastavalt oma vajadustele ja tagada maksimaalne mugavus telefoni või tahvelarvuti kasutamisel. Statiivi eeliseks on ka mugav kokkupandav disain – selle saab isegi edukalt taskusse panna ja kõikjale kaasa võtta!

Erakordne stabiilsus

Vastupidav ja vastupidav konstruktsioon tagab teie seadmete ohutuse. Alusel on silikoonelemendid, mis mitte ainult ei hoia seadet kindlalt, vaid kaitsevad seda ka kahjustuste ja kriimustuste eest.

Mudel F14S
Materjal ABS + silikoon
Värv Must
Mõõtmed 128 x 67,5 x 12,2 mm
Kaal 60 g

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles