Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Mini TWS True Earbuds Joyroom L-QP303 juhtmevabad kõrvaklapid (mustad)

Mini TWS True Earbuds Joyroom L-QP303 juhtmevabad kõrvaklapid (mustad)
Laos
  • 18.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 6.33 €
Kaubamärgid Joyroom
Kauba ID: 1460644
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Juhtmeta kõrvaklapid Mini TWS True Earbuds Joyroom MG-C05 (must).

Sukelduge Joyroomiga muusika helidesse. Juhtmeta kõrvaklapid MG-C05 on varustatud 6 mm draiveritega, mis tagavad suurepärase HiF-i helikvaliteeti. Nende tööaeg ulatub ühe laadimisega 5 tunnini. Sisseehitatud mikrofonid koos mürasummutustehnoloogiaga võimaldavad teil rääkida peaaegu kõikjal. Bluetooth 5.2 tagab stabiilse ühenduse ning mugavuse tagab kõrvaklappide ergonoomiline disain.

Joyroom/MG-C05-must/1

Suurepärane helikvaliteet

Joyroomi kõrvaklapid rõõmustavad teid fantastilise helikvaliteediga. Need on varustatud 6 mm komposiitdraiveritega, et saaksite nautida rikkalikku HiF-i heli ja võimsat sügavat bassi. Nüüd ei pea te isegi ruumist lahkuma, et tunda end nagu kontserdil!

Joyroom/MG-C05-must/2

Rääkige telefoniga kõikjal, kus soovite

Telefonikõnesid on mugav teha ka väga mürarikastes kohtades. Ülerahvastatud buss? Või ootate mürarikkas jaamas rongi? Nüüd ei takista miski teid rääkimast! Kõrvaklapid on varustatud kvaliteetsete mikrofonidega, mis salvestavad usaldusväärselt teie häält. Nad toetavad ka intelligentset mürasummutust, mis kõrvaldab soovimatud ümbritsevad helid kuni 35 dB. Võite olla kindel, et teie vestluskaaslased kuulevad kergesti, mida soovite neile öelda!

Joyroom/MG-C05-must/3

Kuni 5 tundi tööd

Nüüd saate kuulata muusikat pidevalt kuni 5 tundi! Sisseehitatud aku annab ka umbes 3,5 tundi kõneaega ning ooteaeg ulatub 72 tunnini. Ka kõrvaklappide enda laadimine ei võta palju aega – need on taas kasutusvalmis umbes 1,5 tunni pärast.

Joyroom/MG-C05-must/4

Kompaktne disain

Hoolikalt läbimõeldud disain pakub teile ületamatut mugavust isegi mitu tundi muusikat kuulates. Iga kõrvaklapp kaalub vaid 4 grammi, nii et te ei tunne neid vaevu oma kõrvas. Samuti ei pea te muretsema, et kõrvaklapid kõrvast välja kukuvad. Need on ka IPX5 veekindlad, nii et intensiivse treeningu ajal pole teil vihmapiiskade ega higistamise vastu. Kompaktne kohver mahub hõlpsasti seljakotti või taskusse ning praktiline rihm muudab transportimise lihtsaks.

Joyroom/MG-C05-must/5

Usaldusväärne juhtmevaba ühendus

Unustage häired ja muud suhtlusprobleemid. Mini TWS True Earbuds kasutab täiustatud Bluetooth 5.2, mis vastutab stabiilse ja kiire ühenduse eest kuni 15 meetri kaugusel. Veelgi enam, saate oma lemmikmuusikat kuulates vabalt kasutada vaid ühte kõrvaklappi – see ei sega enam teid. Neil on ka ühilduvus iOS-i, Androidi ja Windowsiga.

Joyroom/MG-C05-must/6

Kaasas

  • kõrvaklapid
  • laadimisümbris
  • asenduskummid x2
  • kasutusjuhend
Tootja Joyroom
Mudel MG-C05
Värv Must
Materjal ABS
Andurid 6 mm
Tundlikkus 98 ± 3 dB
Takistus 16 ± 15% Ohm
Bluetoothi versioon 5.2
Vahemik Kuni 15 m
Kodek AAS/SBK
bluetooth protokoll HSP/HFP/A2DP/AVRCP
Toimimisaeg Kuni umbes 5 tundi (muusika taasesitus)
Kuni umbes 3,5 tundi (telefonikõned)
Laadimisaeg 1,5 tundi
Korpuse aku mahutavus 180 mAh
Kõrvaklappide aku mahutavus 50 mAh
Laadimisliides microUSB
Sissepääs 5V DC/1A
Ühilduvus iOS/Android/Windows
Ühe toru kaal 4 g
Veekindel IPX5
Omadused
Korpuse mudel
Värv must

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles