Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Mikrotik wAP Rac 867 Mbit / s White Power over Ethernet (PoE)

Mikrotik wAP Rac 867 Mbit / s White Power over Ethernet (PoE)
Pole laos
  • 159.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 53.33 €
Kaubamärgid Mikrotik
Kauba ID: 1895606
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Väike pakett tohutu ambitsiooniga – wAP ac R on äärmiselt kuluefektiivne kaheribaline (2,4 / 5 GHz) kodune pääsupunkt, mis põhineb meie populaarsel ilmastikukindlal WAP-vormingul. Nautige juhtmevaba kogemust kõikjal – siseruumides või väljas! wAP ac LTE on loodud pakkuma tugevat ja usaldusväärset ühendust peaaegu igas olukorras ja ilmastikutingimustes. See talub temperatuuri vahemikus -30 C‎° kuni +60 C‎ ning seda saab hõlpsasti paigaldada seintele, lakke või postidele.

Ärge laske end petta kompaktsest suurusest – selle seadme toiteallikaks on neljatuumaline 716 MHz protsessor ja 128 MB muutmälu, mis suudab taluda suuri koormusi. Kaheahelaline 2,4 GHz ja kaheahelaline 5 GHz juhtmevaba ühendus kahe samaaegse AP leviala jaoks lahendab enamiku häiretega seotud probleeme rahvarohkes keskkonnas. Näiteks saate üheaegselt kasutada 2,4 GHz kanalit kõigi oma kodumajapidamises kasutatavate mobiilseadmete jaoks ja reserveerida 5 GHz kanali toimingute jaoks, mis on tundlikud pakettakadude suhtes (nt kvaliteetsete videote voogesitamine).

Sellel on kaks Gigabit Etherneti porti ja miniPCIe pesa teie valitud LTE-modemi jaoks (ei ole kaasas).

Kõrge jõudlus, suurepärane väärtus, hämmastav vastupidavus, funktsionaalne ja mittepealetükkiv disain – wAP ac LTE vastab enamikule nõudmistele ilma ohvreid tegemata.Mikrotik wAP R ac. Maksimaalne andmeedastuskiirus: 867 Mbit/s, Maksimaalne andmeedastuskiirus (2,4 GHz): 300 Mbit/s, Maksimaalne andmeedastuskiirus (5 GHz): 867 Mbit/s. Vahelduvvoolu sisendpinge: 10 - 57 V, Energiatarve (max): 14 W. Paigutus: Lagi, Sein, Toote värv: Valge. Antenni tüüp: sisemine. Protsessori sagedus: 716 MHz, välkmälu: 16 MB, sisemälu: 128 MB

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles