Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Mikrofon koos alusega Maono A04E (must)

Mikrofon koos alusega Maono A04E (must)
Laos
  • 55.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 18.66 €
Kaubamärgid Maono
Kauba ID: 1662450
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Maono A04E mikrofon koos alusega (must)

Maono A04E on kvaliteetne reguleeritava alusega kardioidmikrofon, mida saab kinnitada laua servale. See pakub fantastilist helikvaliteeti, võimaldades salvestada taskuhäälingusaateid, voogesitada, pidada videokonverentse ja palju muud. ENC-funktsioon vähendab veelgi välist müra, pakkudes teie publikule selget ja teravat heli. Kaasasoleva vahetatavate pistikutega kaabli abil saab mikrofoni ühendada nii arvuti või sülearvutiga kui ka telefoniga, mis avardab Sinu võimalusi ja muudab seadme kasutamise veelgi mugavamaks. Kuid eelised ei lõpe sellega.

Suurepärane helikvaliteet

Maono A04E pakub suurepärast helikvaliteeti, mis köidab teie publiku tähelepanu. Olenemata sellest, kas salvestate taskuhäälingusaateid, voogesitust või videokonverentse, pakub see mikrofon erakordset selgust ja helikvaliteeti.

Sisseehitatud heliliides ja helikaart

A04E mikrofonil on sisseehitatud heliliides ja helikaart, mis teeb selle ühendamise arvuti, sülearvuti või telefoniga lihtsaks. See tähendab, et te ei pea muretsema keerukate konfiguratsioonide või lisaseadmete pärast – lihtsalt ühendage vooluvõrku ja alustage salvestamist.

Reverb efektide tarkvara

Kaasasoleva reverb-efektide tarkvaraga saate juhtida oma salvestiste heli. Saate lisada oma sisule sügavust ja dimensiooni, et oma vaatajaskonda veelgi rohkem rahuldada. See tööriist võimaldab teil hõlpsalt luua professionaalseid heliefekte.

Tugev disain

Maono A04E on ehitatud kestma. See metallist valmistatud mikrofon ei näe mitte ainult elegantne, vaid on ka äärmiselt vastupidav, tagades pika kasutusea.

Keskkonnasõbralik pakend

Keskkonna kaitsmiseks on Maono A04E komplekti pakend kavandatud nii, et see vähendab plastiku kasutamist, vähendades plastijäätmete teket ligikaudu 90%. Pakendamiseks kasutatav paber on 100% taaskasutatav, mistõttu on see keskkonnasõbralik valik.

Maono link

Maono Link on intuitiivne ja hõlpsasti kasutatav tarkvara, mille pakub Maono A04E komplekti tootja, mis annab kasutajatele täieliku kontrolli mikrofoni üle. Maono Linkiga saate reguleerida mikrofoni võimendust, vähendada ümbritsevat müra ja lisada reverbiefekte, et kohandada heli vastavalt oma eelistustele.

Kaasas

Mikrofon

Löögikinnitus

Pop filter

Kasutusjuhend

USB-C ja USB-C/USB-A kaabel

Seisma

Paigaldusalus

Mikrofoni käsn

Bränd Maono
Mudel A04E
Värv Must
Tüüp Kardioid
Ühilduvus Windows, Apple Mac, iOS, Android
ENK Jah

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles