Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Midea X8 MWD2221WW juhtmeta vertikaaltolmuimeja

  • 333.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 111.33 €
Kaubamärgid Midea
Kauba ID: 1460056
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Juhtmeta vertikaaltolmuimeja Midea X8 MWD2221WW

Midea X8 abil saate oma kodu põrandad lihtsalt sädelevalt puhtaks muuta. Selle multifunktsionaalse seadmega saate hõlpsasti pesta ja tolmuimejaga puhastada mis tahes pindu – alates plaatidest kuni paneelideni. Tolmuimeja võimsus on 220 W ja selle tööaeg ühe laadimisega ulatub 35 minutini. Toode reguleerib automaatselt imemisvõimsust sõltuvalt põranda mustuse astmest ja pakub isepuhastusfunktsiooni. Seda on ka väga mugav kasutada ja see on varustatud 2 paagiga - määrdunud ja puhta vee jaoks.

Usaldusväärsus võitluses mustuse vastu

Midea X8 tolmuimeja saab suurepäraselt hakkama tolmu, puru ja muu kuiva prahi, samuti mahaloksunud vee või piima plekkide eemaldamisega. Võimaldab mitte ainult tolmu imeda, vaid ka põrandat niiskelt pühkida. See reguleerib automaatselt imemisvõimsust sõltuvalt pinna mustuse astmest, mis eemaldab mustuse lühikese aja jooksul ilma liigset energiat kulutamata. Komplektiga on kaasas ka pudel pesuainet, millega saad oma korteri puhtuse eest veelgi paremini hoolt kanda.

Sisseehitatud LCD ekraan

Muutke oma tolmuimeja kasutamine mugavamaks. X8-l on kasutajasõbralik LCD-ekraan, mis annab lihtsa juurdepääsu kõige olulisemale teabele. Sellega saab näiteks kontrollida hetke töörežiimi ja aku laetuse taset. Sa ei pea enam mõtlema, millal seade vooluvõrku ühendada – nüüd pead lihtsalt vaatama!

Automaatne puhastus

Ärge raisake aega tolmuimeja käsitsi puhastamisele. X8 pakub automaatset harjarulli ja toru puhastamise funktsiooni. Seade puhastab need komponendid kiiresti ja põhjalikult puhta vee ja puhastusvahendiga. Nii ei pea te muretsema, et mustus teie värskelt puhastatud põrandale tagasi satub! Midea X8 tolmuimeja on alati valmis teid teenindama.

Mugav juhtimine

Midea tõestab, et puhastamine ei nõua palju vaeva. X8 tolmuimeja kasutab oma ajamit, mis muudab selle kasutamise äärmiselt lihtsaks ja mugavaks. Spetsiaalselt disainitud käepide istub hästi käes ja tagab suurema mugavuse. Seadmel on ka eraldi mahutid musta ja puhta vee jaoks, nii et võite olla kindel, et teie põrand on pärast puhastamist plekitult puhas ja sellele ei jää äsja kogunenud mustust.

Tööaeg kuni 35 minutit

Ärge muretsege, et teie tolmuimeja võimsus saab liiga kiiresti tühjaks ja peate selle laadimiseks puhastamisest lisapausi tegema. X8 töötab ühe laadimisega kuni 35 minutit – sellest piisab kogu kodu põrandate põhjalikuks imemiseks. Seadme laadimiseks asetage see lihtsalt kaasasolevasse laadimisjaama, mis võimaldab ka mugavat hoiustada.

Kasti

  • Tolmuimeja
  • Laadimisjaam
  • HEPA filter
  • Puhastushari
  • Pintsli rull
  • Puhastustarvik
  • Pesuaine
Bränd Midea
Mudel x8
Värv Must ja valge
Hinnatud jõud 220 W
Aku mahutavus 4000 mAh
Pinge 21,6 V
Puhta veepaagi maht 700 ml
Määrdunud vee paagi maht 600 ml
Laadimisaeg u. 5-7 tundi
Töötunnid u. 35 min
Helitugevuse tase u. 78 dB(A)
Veetagastuse koefitsient (tahkel pinnal) 85%
Ekraan LCD ekraan
Automaatne puhastusfunktsioon Jah
Kaal 5 kg
Mõõtmed 260 x 290 x 1200 mm

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles