Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Midea S8+ puhastusrobot

  • 350.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 117 €
Kaubamärgid Midea
Kauba ID: 1456526
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Intelligentne tolmuimeja Midea S8+ automaatse tühjendusjaamaga.

Ostke targalt ja valige Midea S8+ Robot Cleaner. Veelgi suurema mugavuse huvides on see varustatud automaatse tühjendusjaamaga. Samuti puhastab see põrandaid ja steriliseerib reservuaaris oleva vee, nii et võite olla kindel, et pind on puhas ja teie laps saab turvaliselt mängida. Kuni 4000 Pa imemisvõimsuse ja V-kujulise harjaga eemaldab see kogu oma teel oleva mustuse ning LDS-navigatsioon planeerib arukalt puhastamise ajakava. Vaata, millega ta sind veel üllatada suudab!

Midea/S8Plus/13

Säästa aega

Veenduge, et puhastamine oleks lihtne ja lõbus! Kaasasolev jaam tühjendab teie eest paagi. See on hügieeniline ja säästab teie aega. Pärast paagi tühjendamist jätkab robot tööd sealt, kus ta pooleli jäi. Lisaks peab tolmukoguja vastu kuu aega, mis vähendab selle vahetamise sagedust.

Midea/S8Plus/18

Kaasaegsed tehnoloogiad

Pakkuge oma perele puhas ja turvaline keskkond. Midea Robot Cleaner eemaldab kraaniveest kahjulikud ained, nii et võite olla kindel, et teie põrandad on puhtad. Kaasaegsete tehnoloogiate kasutamine võimaldab meil määrata vee saastatuse astet ja tagab selle steriliseerimise 99,9%.

Midea/S8Plus/17

Suur veepaak

Kas kardate, et paagist saab pühkides vesi tühjaks? Ära ole! S8+ on 250 ml veepaagiga, mis vastab ligikaudu 200 m² puhastatud pinnale. Kasutage rakendust optimaalse veeannuse taseme määramiseks, et vältida veekahjustusi.

Midea/S8Plus/16

Kõrge puhastusefekt

Kas soovite, et teie kodu põrandad oleksid laitmatult puhtad? Mopipea vibratsioonisagedus on 500 lööki minutis, mis tagab kõrge puhastuskiiruse (78%). Lisaks eemaldab kolmekordne filtreerimissüsteem tõhusalt tolmu ja allergeenid, nii et saate nautida puhast ja turvalist keskkonda oma kodus.

<Midea/S8Plus/21

Eemaldab tõhusalt mustuse

Teine S8+ eelis on selle harjadeta mootor, mille imemisvõimsus on 4000 Pa. See kogub hoolikalt teel kokku puutunud mustuse, jättes põranda puhtaks. Lisaks imeb V-kujuline hari õrnalt, kuid tõhusalt pindu ning selle kuju ei lase juustel sassi minna. Veelgi enam, S8+ suurendab automaatselt võimsust, kui vastu vaibale sõidate.

Midea/S8Plus/12

Uus navigatsioonisüsteem

Veelgi mugavamaks puhastamiseks toetab robot uut LDS-navigatsioonisüsteemi. See võimaldab S8+-l luua teie lõõgastumise ajal oma puhastusgraafiku. Varustatud kokkupõrkeanduritega väldib tõhusalt treppe, et vältida seadme kahjustamist, samuti saab määrata ajakava, millal robot hakkab teie määratud ajal puhastama.

Midea/S8Plus/23

Mugav juhtimine

S8+ on rõõm kasutada. Saate seda juhtida ilma diivanilt tõusmata. Seade töötab nii rakenduse kui ka häälassistendiga, pakkudes veelgi paremat kasutuskogemust. Robot jätab meelde mitme ruumi kaardid, nii et kahekorruseliste majade omanikud saavad seda kasutada. Samuti saate määrata, milliseid ruume peaks robot ainult tolmuimejaga imema või pühkima.

Midea/S8Plus/22

Kuni 180 minutit tööd

Seadme 5200 mAh liitiumaku tagab ühe laadimisega umbes 180 minutit tööd, seega saab sellega puhastada isegi suurt maja. Kui aku töötamise käigus tühjaks saab, leiab seade laadimisjaama ning niipea, kui energia taastub, jätkab tööd sealt, kus pooleli jäi.

Midea/S8Plus/14

Vaikne töö

Robot on varustatud ülitõhusa mootori ja täiustatud imemisventilaatori tiiviku disainiga. Selle tulemuseks on kõrgsagedushelide vähenemine. Tänu sellele on roboti müratase 67 dB(A), nii et saate oma äri ajada või lõõgastuda, muretsemata häiriva müra pärast.

Midea/S8Plus/19

Kasti

  • Nutikas tolmuimeja
  • Tolmu kogumine/dokkimisjaam
Bränd Midea
Mudel S8+
Võimsus 55 W
Imemisvõimsus 4000Pa
Mootor harjadeta
Tolmumahuti maht 450 ml
Veepaagi maht 180 ml
Aku mahutavus 5200 mAh
Müratase 67 dB(A)
Vaakumkaal 4,4 kg
Pinge 14,4 V
Tolmu kogumine/doki suurus 454x301x440 mm
Tolmumahuti maht 250 ml
Toimimisaeg Kuni 180 min.
Elektrolüüsi desinfitseerimine Jah
Ühilduvus Amazon Alexa, Google'i assistent
Rakendus M-SmartLife rakendus
Värv must

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles