Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Midea P7 Flex MCS2129BR juhtmeta püsttolmuimeja

  • 225.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 75.33 €
Kaubamärgid Midea
Kauba ID: 1460055
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Juhtmeta püstine tolmuimeja Midea P7 Flex MCS2129BR

Kas otsite tõhusat tolmuimejat, mis aitab teil kogu kodu korras hoida? Midea P7 Flex vastab kindlasti teie ootustele! Seade annab imemisvõimsust kuni 25 000 Pa ja on varustatud painduva toruga, mis muudab mööbli all imemise lihtsamaks. Sellel on ka 4-astmeline filtreerimissüsteem ja tööaeg kuni 70 minutit. Komplektis on ka mitu asendusharja ja 2 erinevat rullikut põhiharja jaoks – üks kõvadele põrandatele ja teine vaipadele.

Veelgi mugavam puhastamine

Tänu juhtmevabale disainile saate tolmuimejat hõlpsalt ruumide vahel liigutada või garaaži viia. Seade on ka üllatavalt kerge, kaaludes vaid umbes 2,3 kg. Saate selle hõlpsalt üles tõsta näiteks lae või kõrgete riiulite imemiseks. Tähelepanu väärib ka tolmuimeja painutatav toru, mis võimaldab mugavalt puhastada põrandaid mööbli all – enam ei kummardu!

Töötab hästi erinevat tüüpi pindadel

Kas teie kodus on nii paneelid kui ka vaip? Pole probleemi – P7 Flex tolmuimeja saab suurepäraselt hakkama igal pinnal! Komplektis on 2 rullikut põrandaharja jaoks. Üks neist sobib suurepäraselt kõvade põrandate, nagu laminaat ja plaat, puhastamiseks, teine on aga vaipadel asendamatu. Vahetage neid vabalt ja veenduge, et teie kodu on täiuslikult puhas! Te ei pea enam lisaharja ostma.

Pikk tööaeg

Ärge muretsege selle pärast, et peate oma tolmuimejat sageli laadima. Sa ei pea enam tegema liigseid puhastuspause! P7 Flex on varustatud võimsa akuga, mis võimaldab ühe laadimisega töötada umbes 70 minutit (olenevalt režiimist). Sellest piisab põrandate põhjalikuks tolmuimejaks ka suures korteris! Kasutage seadme laadimiseks kaasasolevat adapterit. Vajadusel saate ka aku lahti ühendada.

Usaldusväärne liitlane võitluses mustuse vastu

Tolmuimeja tõhusa ja töökindla töö tagab kvaliteetne BLDC mootor, mis töötab pööretel kuni 120 000 p/min ja mille võimsus on 450 W. Tänu temale suudab seade anda umbes 150 W imemisvõimsust. Tänu sellele on teie kodu põrandad puhtad! Öelge hüvasti tolmu, karvade, kõõma ja vaibakiudude sisse peidetud puruga – P7 Flex saab nendega kiiresti hakkama.

Tõhus filtreerimine

Mis veel võimaldab P7 Flex tolmuimejal mustusega nii hästi hakkama saada? Seade kasutab 4-astmelist HEPA filtriga filtreerimissüsteemi, mis eemaldab tõhusalt ka väga väikesed tolmuosakesed. Tähelepanuväärne on ka 0,65-liitrine jäätmepaak, mis hoiab ära mikroobide kasvu ja sekundaarse reostuse, kasutades Ag+ ioonidega antibakteriaalset materjali.

Kaasas asendusharjad

Kas soovite, et iga nurk oleks veelgi korralikum? Komplekt sisaldab mitmeid praktilisi tarvikuid, mis aitavad teil seda teha! Näiteks võimaldab väiksem elektrihari oma madratsit põhjalikult puhastada, 2-in-1 hari aga sobib ideaalselt näiteks kardinate ja polstri imemiseks. Teie käsutuses on ka küürimishari, mis võimaldab hõlpsasti puhastada toolide või diivanite sooned.

Kasti

  • Tolmuimeja
  • 2-in-1 polstrihari
  • Lõhehari
  • Elektriline madratsihari.
  • Säilitusjaam
  • Toiteadapter
  • Lisavideo
Bränd Midea
Mudel P7 Paindlik
Värv Must
Võimsus 450 W
Imemisvõimsus 150 W
Imemisvõimsus (vaakum) 25 000 Pa
Aku 29,6 V, 2500 mAh, eemaldatav
Töörežiimid 3
Töötunnid u. 10/20/70 min (olenevalt valitud režiimist)
Filter HEPA
Tolmumahuti maht 0,65l
Toru pikkus 64 cm
Pintsel EBT19
Kaal 2,3 kg
Mõõtmed 278 x 237 x 1180 mm

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles