Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Midea M7 Pro puhastusrobot

  • 236.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 79 €
Kaubamärgid Midea
Kauba ID: 1456528
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Robotipuhastaja Midea M7 Pro

See Midea toode on 2-ühes seade, mille funktsioon on tolmuimeja ja pindade puhastamine, mis säästab aega. 55 W mootor ja 4000 Pa imemisvõimsus võimaldavad tõhusalt eemaldada mustust, alates tolmust kuni juusteni. Parema puhastusefekti saavutamiseks kasutatakse moppi, mis tekitab vibratsiooni sagedusega kuni 500 liigutust minutis. LDS lasertehnoloogia loob teie kodust täpse kaardi ilma marsruute vahele jätmata või kordamata. M7 Pro ületab ka kuni 22 mm kõrgused takistused ja on varustatud enam kui 30 anduriga.

Midea/M7-Pro/3

Vibreeriv mopp laitmatult puhaste pindade jaoks

Vibreeriva mopi kasutamine annab palju paremaid puhastustulemusi kui teised mudelid. M7 Pro kasutab põrandate põhjalikuks puhastamiseks vibratsiooni kiirusega 500 lööki minutis, eemaldades plekid ja allergeenid. Lisaks saate määrata ka oma veeannuse, olenevalt puhastatava pinna tüübist. Ja kolmekordne filtreerimissüsteem püüab tolmu kinni, hoides ära sekundaarse õhusaaste.

Midea/M7-Pro/6

Tõhus mustuse vastu

Sellel on harjadeta mootor ja 4000 Pa imemisvõimsus, mis teeb sellest ühe võimsama oma tüüpi tolmuimeja turul! See sisaldab ka uut tarkvara ja OTA-algoritme, mis parandavad jõudlust. See tõmbab kergesti juukseid, kõõma ja tolmu. Samuti saate imemisvõimsust muuta, valides režiimid nagu Vaikne, Pehme, Standardne ja Maksimaalne.

Midea/M7-Pro/4

Suurendab võimsust vaipade puhastamisel.

See seade suurendab imemisvõimsust automaatselt maksimumini, et eemaldada vaibakiududelt põhjalikult tolm. Harja V-kujuline kuju ei lase karvadel harja vahele jääda ning sobib ideaalselt ka õrnade pindade puhastamiseks. Lisaks kraabivad küljeharjad pragudest mustuse välja, jättes pinna puhtaks.

Midea/M7-Pro/8

Laser-navigatsioonisüsteem LDS

Robot kasutab lasernavigatsiooni, mis võimaldab koostada täpse korteriplaani. Tänu sellele ei liigu seade kaootiliselt mööda ruume, vaid nende loodud marsruuti mööda, kus see ei lase sentimeetritki mööda ega korda samades piirkondades puhastamist. Lisaks saab M7 Pro töötada ka pimedas.

Midea/M7-Pro/5

Nutikad andurid – pikk tööaeg

Kasutades kokkupõrke- ja libisemisvastaseid andureid, väldib M7 Pro takistusi ja liigub vabalt igal pinnal. Seega ei pea te muretsema, et robot trepist alla kukub või vastu mööblit põrkub. Veelgi enam, kui aku saab puhastamise ajal tühjaks, leiab seade laadimisjaama ja pärast energia taastamist naaseb kohta, kus puhastamise lõpetas. M7 Pro töötab kuni 150 minutit, millest piisab kuni 250 m² põranda imemiseks.

Midea/M7-Pro/15

Juhtige oma M7 Pro kaugjuhtimisega

Rakendus võimaldab teil kasutada kogu M7 Pro potentsiaali. Näiteks saate valida puhastatava ala või planeerida ruumide puhastusjärjestuse. See jätab meelde ka mitme korruse paigutuse, mistõttu on see ideaalne suuremate kodude jaoks. Kas teie laps magab ja te ei taha teda üles äratada? Määrake virtuaalne sein, et välistada valitud pind puhastamisest. Robot ühildub ka Amazon Alexaga, nii et saate seda juhtida häälkäskluste abil.

Midea/M7-Pro/11

Hoolduse lihtsus

M7 Pro eelised ei lõpe sellega! Seade on varustatud tolmu- ja veemahutiga ning HEPA filtriga. Kõiki neid komponente võid loputada jooksva vee all ja kasutada ikka ja jälle. Nii säästate aega ja raha uute varuosade ostmisel.

Midea/M7-Pro/10

Kasti

  • Tolmuimeja Midea M7 Pro
  • Tolmukonteiner
  • veepaak
  • 2x küljehari
  • 2x puhastuslapp
  • 2x HEPA filter
  • Laadimisjaam
  • Toitekaabel
  • Puhastushari
  • Alustamise juhend
  • Kasutusjuhend
Bränd Midea
Mudel M7 Pro
Ühendus Wi-Fi IEEE802.11 b/g/n 2,4 GHz
Imemisvõimsus 4000Pa
Hinnatud jõud 55 W
Imemisvõimsuse juhtimine Jah, rakenduse kaudu
aku tüüp Liitium-ioon
Aku mahutavus 5200 mAh
Nimipinge 14,4 V
Tolmumahuti maht 450 ml
Toimimisaeg Kuni 150 min.
Värv Must
Suurus 350x350x97mm
Kaal 4,4 kg

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles