Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Midea M6 puhastusrobot

  • 167.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 56 €
Kaubamärgid Midea
Kauba ID: 1459118
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Robotipuhastaja Midea M6.

Hoolitse meeldivate asjade eest ja lase Midea M6 robotil oma kodu põrandad sinu eest ära pesta! Seadme imemisvõimsus on 2000Pa ning see on varustatud V-kujulise harja ja kahe küljeharjaga, tänu millele tuleb see mustusega hästi toime. See kasutab täiustatud LDS-navigatsiooni ja pakub tööaega kuni 180 minutit. Kaasas on ka spetsiaalselt disainitud kaks-ühes vee- ja tolmumahuti, mis võimaldab mitte ainult tolmu imeda, vaid ka põrandaid pühkida. Robot ühildub Google Assistanti ja Amazon Alexa häälassistentidega ning seda saab ka rakenduse kaudu juhtida.

Täiustatud navigatsioonisüsteem

Midea M6 puhastusrobot saab teie kodus suurepäraselt hakkama. See toetab täiustatud LDS-navigatsioonisüsteemi, mis skaneerib arukalt ruume, loob nendest täpsed kaardid ja planeerib puhastusmarsruute, et kõik pinnad võimalikult lühikese aja jooksul põhjalikult puhastada. Lisaks tuvastab seade takistused ja väldib neid hõlpsalt. Ära karda, et ta millegi vastu põrkub! Samuti suudab robot meeles pidada isegi mitut korrusekaarti.

Tõhus puhastus

Võite olla kindel, et teie põrand on säravalt puhas. M6 robot liigub siksakilise mustriga edasi-tagasi, nii et see puhastab põhjalikult kogu pinna – ärge muretsege, et millestki ilma jääb! Seadmega on kaasas ka spetsiaalselt disainitud 2-in-1 konteiner, mis sisaldab 600 ml tolmupaaki ja 250 ml veepaaki. Sellel on ka sisseehitatud HEPA E10 filter. Kõik see tähendab, et robot suudab tõhusalt tolmu imeda ja samal ajal põrandat pühkida!

Sinu assistent võitluses mustuse vastu

Võida võitlus mustuse vastu. M6 robotipuhasti on varustatud võimsa BLDC mootoriga ja annab kuni 2000 Pa imemisvõimsust. Samuti saab see kaks külgharja ja spetsiaalselt disainitud V-kujulise põhiharja. Tänu sellele eemaldab see hõlpsalt tolmu, puru ja isegi karvad! See võib ravida ka juukseid, muutes selle kasulikuks lemmikloomade hooldajatele. Lisaks on teie käsutuses mitu puhastusrežiimi. Samuti saab robot automaatselt suurendada vaipade imemisvõimsust, et eemaldada veelgi nende kiududesse peidetud mustust.

Tegeleb plekkidega

Nautige puhtaid ja läikivaid põrandaid. Midea M6 robotpuhastusmasin pakub mopimisfunktsiooni ja võimaldab valida 4 veetaseme vahel, et saaksid selle tööd kohandada vastavalt oma vajadustele ja pinna määrdumisele. See tuleb kergesti toime isegi väga tõrksate plekkidega! Seade töötab suurepäraselt erinevat tüüpi põrandatel – plaatidest paneelideni. Veenduge, et puhastamine oleks vaevatu!

Tõhus aku

Midea M6 üllatab teid ka oma pika aku tööeaga. Robot on varustatud vastupidava akuga, mille maht on 3350 mAh. Tänu sellele suudab see pidevalt puhastada kuni 180 minutit! See tähendab, et see töötab suurepäraselt nii väikestes korterites kui ka suurtes kodudes. Veelgi enam, kui aku hakkab tühjaks saama, naaseb seade laadimiseks automaatselt laadimisjaama.

Miski ei jää tema teele

Mis veel võimaldab M6 robotil ruumis vabalt ja turvaliselt liikuda? Seade on varustatud mitmete nutikate anduritega, mistõttu pole ohtu mööbliga kokku põrgata ega trepist alla kukkuda. Samuti saab see põhjalikult puhastada nurki ja servi. Lisaks ületab see hõlpsalt kuni 2 cm kõrgused takistused - tuleb kergesti toime lävede ja vaipadega. Sa ei pea teda pidevalt jälgima ja jälgima!

Veelgi mugavam juhtimine

Kas olete huvitatud lisafunktsioonidest? Proovige tasuta rakendust MSmartHome! Sellega saab muuhulgas reguleerida veetaset ja imemisvõimsust, määrata töögraafikut või valida ala, mida robot puhastab. Kas te ei soovi, et seadmel oleks juurdepääs konkreetsele ruumile, näiteks lastetuppa? Loo virtuaalne sein või piiratud ala! Robot ühildub ka Google Assistandi ja Amazon Alexaga, võimaldades teil seda juhtida häälkäsklustega – te ei pea isegi oma kohalt lahkuma!

Kasti

  • Robotipuhastaja
  • Laadimisjaam
  • Toitekaabel
  • Põranda puhastuslapp
  • Mopipadjahoidja
  • Filter
  • Külghari x2
  • Peamine pintsel
  • Mahuti vee ja tolmu jaoks 2-in-1.
  • Puhastushari
  • Kasutusjuhend
Bränd Midea
Mudel M6
Värv Valge
Imemisvõimsus Kuni 2000 Pa
Filter HEPA
Mootor BLDK
Helitugevuse tase u. 69 dB
Hinnatud jõud 55 W
Nimipinge 4,4 V
Aku mahutavus 3350 mAh
Töötunnid Kuni 180 min.
Laadimisaeg u. 3-4 tundi
Navigatsioonisüsteem SPD
Veepaagi tüüp Elektrooniline juhtimine
Tolmumahuti maht 600 ml
Veepaagi maht 250 ml
Takistuste ületamine Kuni 2 cm
Materjal ABS
Mõõtmed 340x340 mm
Kaal 3,3 kg
Rakendus MSmartHome
Ühilduvus Amazon Alexa, Google'i assistent, Google'i koduleht

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles