Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Midea C7 MBC1860WB kotita tolmuimeja

Midea C7 MBC1860WB kotita tolmuimeja
Laos
  • 79.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 26.66 €
Kaubamärgid Midea
Kauba ID: 1460036
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Kotita tolmuimeja Midea C7 MBC1860WB

Tee puhastamine lihtsaks. Midea C7 tolmukotita tolmuimeja on ülimalt kerge ja hõlpsasti kasutatav – sellega saad hõlpsalt hoolitseda iga nurga eest. Seadme võimsus on 600 W ja see on varustatud HEPA filtriga, seega tuleb see mustusega hästi toime. Lisaeeliseks on suur 3-liitrine tolmumahuti, mida on väga lihtne ja kiire tühjendada. Komplekt sisaldab ka täiendavaid harju, mis võimaldavad teil iga nurga põhjalikult puhastada.

Kasutusmugavus

Öelge hüvasti ebapraktiliste ja raskete tolmuimejatega. Midea C7 on tänu praktilisele käepidemele üllatavalt kerge ja hõlpsasti kaasaskantav. See muudab selle hõlpsaks teisaldamise valitud tuppa ja ära panemise, kui olete koristamise lõpetanud. Liikumisvabaduseks on ka pikk 5-meetrine juhe. Tähelepanuväärne on ka automaatne juhtme tagasikerimise süsteem. Pealegi on seadme tolmukoguja mahutavus lausa 3 liitrit ja selle tühjendamine ei tekita teile probleeme.

Saab hakkama mustusega

Tolm, puru, juuksed ja isegi vaiba sisse sassis juuksed – C7 tolmuimeja saab hõlpsasti hakkama enamiku mustusega. Seadme imemisvõimsus on kuni 130 W ning selle tööd saate hõlpsalt kohandada vastavalt oma vajadustele või põranda mustuse tasemele. Toode on varustatud ka HEPA filtriga. See eemaldab tõhusalt ka kõige väiksemad tolmuosakesed!

Kaasas lisatarvikud

Hoolitse iga nurga ja lõhe eest. Kaasasolevad tarvikud aitavad teil seda teha! Lõhehari võimaldab tolmuimejaga puhastada tugitoolide või diivanite süvendeid, polstrihari aga sobib ideaalselt näiteks diivani puhastamiseks. Pakendist leiad ka ümmarguse pintsli. Veelgi enam, tänu spetsiaalsele käepidemele saate mugavalt tolmuimeja külge kinnitada tarvikuid, et neid oleks lihtne hoida. Nüüd on need alati käepärast!

Veel rohkem mugavusi

Vaatamata oma võimalustele on tolmuimeja üllatavalt vaikne. Selle helitugevus on ainult umbes 68 dB! Sa ei pea muretsema, et häiriv müra lähedasi häirib või lemmiklooma hirmutab. Lisaks on C7 mudel varustatud teleskooptoruga. Seadme lisaeelis on 1,5 meetri pikkune voolik, tänu millele pääsete hõlpsalt ligi ka raskesti ligipääsetavatesse kohtadesse.

Kasti

  • Tolmuimeja
  • Lõhehari
  • Ümmargune pintsel
  • Polstrihari
  • Pintsli hoidja
Bränd Midea
Mudel C7
Värv Valge
Mootori võimsus 600 W
Imemisvõimsus 130 W
Helitugevuse tase u. 68 dB
Tolmumahuti maht 3l
Võimsuse juhtimine Mehaaniline
Kaabli pikkus 5 m
Pintsel MB16
Voolik 1,5 m
Toru 90 cm
Filter NEPA12
Kaal 5,7 kg
Mõõtmed 410 x 265 x 240 mm

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles