Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Microsoft Office Home & Student 2021 Office'i komplekt 1 täislitsentsi mitmekeelne

  • 170.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 57 €
Kaubamärgid Microsoft
Kauba ID: 1790725
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Olulised asjad, et seda kõike teha. Office Home and Student 2021 on mõeldud õpilastele ja peredele, kes soovivad kasutada klassikalisi Office'i rakendusi, sealhulgas Wordi, Exceli ja PowerPointi Windows 11 ja Windows 10 jaoks. Ühekordne ost, mis on installitud ühte arvutisse või Maci, et seda kasutada kodus või koolis.

Loo enesekindlalt
Looge kaasahaaravaid dokumente ja esitlusi uute kaasaegsete visuaalidega ning otsige kiiresti üles, mida vajate täiustatud navigeerimis- ja otsingufunktsioonide abil.

Korraldage oma tööd ja elu
Hallake tõhusalt oma sõnumeid, kohtumisi, kontakte ja ülesandeid ühes kohas. Püsige hõlpsalt kursis ka koosolekute, tähtaegade ja pere aegadega.

Jälgige ja korraldage vaevata
Kasutage vähem ja tugevamaid valemeid, et kiiresti koostada arvutustabeleid, mida teabe muutudes värskendatakse. Täiustatud navigeerimis- ja otsingufunktsioonide abil leiate kiiresti andmeid.

Töötage sujuvalt koos
Jagage hõlpsalt faile ja saage märguandeid, kui teised teevad muudatusi või mainivad teid kommentaarides. Iga kord, kui dokumendi avate, saate kiiresti teada, mis on muutunud. Täiustatud jõudlusfunktsioonid aitavad teie süsteemil kiiremini töötada ja uus automaatne salvestamine1 tähendab, et te ei kaota enam kunagi oma tööd.Microsoft Office Home & Student 2021. Tüüp: Office'i komplekt, Litsentsi tüüp: täis, Litsentsi kogus: 1 litsents. Toetatud Windowsi operatsioonisüsteemid: Windows 10, Windows 10 Education, Windows 10 Education x64, Windows 10 Enterprise, Windows 10..., Minimaalne salvestusruum: 4000 MB, Minimaalne RAM: 2048 MB

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles