Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Microids Beyond a Steel Sky – Steel Book Edition Steelbooki mitmekeelne Nintendo Switch

  • 70.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 23.66 €
Kaubamärgid Microids
Kauba ID: 1875539
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Beyond a Steel Sky” on dramaatiline, humoorikas küberpunk-põnevik, milles kaasahaaravad mõistatused juhivad kiiret narratiivi dünaamilises mängumaailmas, mis reageerib mängija tegevusele ja on nende poolt õõnestatud.

Sarja Broken Sword looja Charles Cecil, mille kunstijuhiks on "Watchmeni" taga legendaarne koomiksikunstnik Dave Gibbons, pärineb "Teretaeva taga", kauaoodatud järg kultusklassikale "Terastaeva all" .

Sa oled Robert Foster. Jõhkra rünnaku käigus rööviti laps. Olete lubanud ta koju tuua. Kuid see rada on viinud teid teie kõrbete tühermaa elanike kogukonnast Union Citysse, ühte viimastest allesjäänud suurlinnadest maailmas, mida laastavad purustavad sõjad ja poliitiline kokkuvarisemine.

Tugevdatud ja läbitungimatu, see on utoopia, milles inimesed elavad õnnelikult healoomulise tehisintellekti jälgimise ja kontrolli all. Kuid kõik on kaugel sellest, mis näib...

"Beyond a Steel Sky" on dramaatiline, humoorikas küberpunk-põnevik, milles kaasahaaravad mõistatused juhivad kiiret narratiivi dünaamilises mängumaailmas, mis reageerib mängija tegevusele ja on nende poolt õõnestatud. Mikroidid väljaspool terastaevast – terasraamat Väljaanne. Mängu väljaanne: Steelbook, platvorm: Nintendo Switch, ESRB reiting: T (teismeline), PEGI reiting: 16, arendaja: Revolution Software Ltd, väljalaskekuupäev (PP/KK/AAAA): 16/07/2020, levitamise tüüp: füüsiline meedia

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles