Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

MicroConnect Taani 6-suunaline toitejuhe, must, 5m

MicroConnect Taani 6-suunaline toitejuhe, must, 5m
Laos
  • 37.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 12.66 €
Kaubamärgid MicroConnect
Kauba ID: 1889487
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Tutvustame MC-GRU0605DKB Taani Power Stripi koos rikkaliku 5-meetrise kaabliga! See toitejuhe, mis on loodud pakkuma mugavust ja paindlikkust, sobib suurepäraselt kodudesse, kontoritesse ja tööruumidesse, kus on vaja pikemaid juhtmeid.

See puhta musta disainiga toitejuhe sulandub sujuvalt igasse keskkonda. Kuue pistikupesaga on teil palju ruumi mitme seadme samaaegseks ühendamiseks, välistades vajaduse mitme toiteallika järele.

5-meetrine kaabel pakub laialdast ulatust, võimaldades teil oma seadmeid piiranguteta paigutada kõikjale, kus neid vajate. Olenemata sellest, kas teil on vaja toita arvutit, monitori, kõlareid või muud elektroonikat, annab see voolujuhe vabaduse oma tööruumi vastavalt oma soovile korraldada.

Täiendage oma toitelahendusi MC-GRU0605DKB Danish Power Stripiga. Selle kuus pistikupesa ja 5-meetrine kaabli pikkus tagavad mugavuse, paindlikkuse ja usaldusväärse toitejaotuse. Olenemata sellest, kas olete kodus, kontoris või liikvel, on see toiteplokk loodud täitma kõik teie laadimisvajadused.
Omadused
Brändi nimi MicroConnect
Brutokaal (pakk, kg) 0,782
Garantii 25
Maksimaalne reageerimisaeg 5
Netokaal (toode, kg) 0.7
Sisse/välja lüliti Ei
Toitepistiku tüüp Tüüp K
Vahelduvvoolu pistikupesade kogus 6
Vahelduvvoolu pistikupesade tüübid Tüüp K

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles