Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

MicroConnect Danish 6-suunaline toitejuhe, valge, 3m

MicroConnect Danish 6-suunaline toitejuhe, valge, 3m
Laos
  • 33.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 11.33 €
Kaubamärgid MicroConnect
Kauba ID: 1641149
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Tutvustame Taani Power Stripi MC-GRU0603DKW! See pistikupesa on loodud täitma kõik teie elektrivajadused oma kuuesuunaliste pistikupesade ja mugava 3-meetrise kaabli abil.

Stiilse valge disainiga vooluriba sulandub sujuvalt igasse keskkonda, olgu see siis teie kodu, kontor või tööruum. Kuus pistikupesa pakuvad teile seadmete ühendamiseks piisavalt ruumi, võimaldades teil toita korraga mitut seadet.

3-meetrine kaabli pikkus pakub paindlikkust ja mugavust, tagades, et saate oma seadmeid hõlpsalt vooluallikaga ühendada ilma piiranguteta. Olenemata sellest, kas teil on vaja laadida oma nutitelefoni, sülearvutit, printerit või muid elektroonilisi seadmeid, see voolujuhe on teie jaoks piisav.

Täiendage oma toitelahendusi MC-GRU0603DKW Danish Power Stripiga. Selle elegantne disain, kuuesuunalised pistikupesad ja 3-meetrine kaabli pikkus muudavad selle mitmekülgseks ja usaldusväärseks valikuks kõigi teie laadimis- ja toitevajaduste jaoks. Püsige ühenduses ja töötage selle kvaliteetse Taani vooluvõrguga.
Omadused
Brändi nimi MicroConnect
Brutokaal (pakk, kg) 0.6
Garantii 25
Maksimaalne reageerimisaeg 3
Netokaal (toode, kg) 0,496
Sisse/välja lüliti Ei
Toitepistiku tüüp Tüüp K
Vahelduvvoolu pistikupesade kogus 6
Vahelduvvoolu pistikupesade tüübid Tüüp K

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles