Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

MicroConnect Danish 6-suunaline toitejuhe, valge, 10m

MicroConnect Danish 6-suunaline toitejuhe, valge, 10m
Pole laos
  • 46.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 15.66 €
Kaubamärgid MicroConnect
Kauba ID: 1641151
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Tutvustame uskumatu 10-meetrise kaablipikkusega Taani Power Stripi MC-GRU0610DKW! See vooluriba, mis on loodud maksimaalse ulatuse ja mitmekülgsuse tagamiseks, sobib ideaalselt suurtesse ruumidesse, töökodadesse või olukordadesse, kus on vaja pikemaid kaablipikkusi.

Klanitud valge disainiga vooluriba täiendab vaevata mis tahes keskkonda. Selle kuue pistikupesaga on teil palju ruumi mitme seadme samaaegseks ühendamiseks, välistades vajaduse mitme toiteallika järele ja vähendades segadust.

10-meetrine kaabli pikkus pakub erakordset paindlikkust, võimaldades teil oma seadmeid paigutada täpselt sinna, kus neid vajate. Olenemata sellest, kas seadistate tööjaama, meelelahutussüsteemi või töökoda, pakub see toitejuhe vabadust oma ruumi vastavalt oma eelistustele korraldada.

Selle pistikupesa paigaldamine on imelihtne. Lihtsalt ühendage see tavalisse seinakontakti ja oletegi valmis oma seadmeid sisse lülitama. Kompaktne ja kerge disain võimaldab hõlpsat transportimist, muutes selle mugavaks kasutamiseks erinevates kohtades või reisimisel.
Omadused
Brändi nimi MicroConnect
Brutokaal (pakk, kg) 1.2
Garantii 25
Maksimaalne reageerimisaeg 10
Netokaal (toode, kg) 1.1
Sisse/välja lüliti Ei
Toitepistiku tüüp Tüüp K
Vahelduvvoolu pistikupesade kogus 6
Vahelduvvoolu pistikupesade tüübid Tüüp K

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles