Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Mesco MS 4805

Mesco MS 4805
Laos
  • 52.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 17.66 €
Kaubamärgid Mesko
Kauba ID: 1453933
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Lihtsus ja kasulikkus

Tõenäoliselt ei vaja te veski kasutamise selgeks saamiseks juhiseid, kuid juhend on sellegipoolest tarnekomplektis. Veski on lihtne mitte ainult kasutada, vaid ka lahti võtta ja puhastada. Kõik liha puudutavad elemendid on valmistatud kvaliteetsest terasest ja plastikust välisosa on esteetilise, elegantse valge disainiga.

Valides hakklihamasina MS 4805, saate kolm erinevat jahvatusviisi, kuna see on varustatud kolme lõikesõelaga. Kõige väiksemat kasutatakse mooniseemnete jahvatamiseks, teine ja kolmas sõel on suuremate aukudega ja sobivad suurepäraselt koduse vorsti või lihapallide valmistamiseks. Lisaks on komplektis ka lisatarvikud nagu kolb ja vorstitäiteaine.

Lihtne kasutada

Veski saab kasutada nii edasi kui ka tagasi. Lihvimise võimsust saab ka reguleerida. Kui olete huvitatud spetsiaalsete vorstide valmistamisest, mida nimetatakse "kibbe", kasutage lihtsalt tarnekomplekti kuuluvat tarvikut. Mudel oli disainitud äärmiselt lihtne ja kasulik. Kui soovite oma külalistele muljet avaldada tervislike ja maitsvate koduvorstide ja hakklihaga, mida turgudel ei saada, on 1500 W võimsusega tahke lihaveski Mesko MS 4805 teile ideaalne valik!

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles