Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Meross Smart LED Wi-Fi pirn MSL120EU (mitte-HomeKit)

Meross Smart LED Wi-Fi pirn MSL120EU (mitte-HomeKit)
Laos
  • 16.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 5.66 €
Kaubamärgid Meross
Kauba ID: 1533366
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Merossi MSL120EU nutikas LED-lamp (mitte-kodukomplekt)

Nautige oma valgustuse mugavat kaugjuhtimispulti ja looge ainulaadne atmosfäär igaks sündmuseks. Meross MSL120 nutikas LED pirn võimaldab vabalt reguleerida valguse heledust, värvitemperatuuri ja isegi värvi ning on äärmiselt energiasäästlik. Merossi äpi abil saad seda mugavalt kaugjuhtida. Samuti ühildub see muuhulgas Apple HomeKiti, Amazon Alexa ja Google Assistantiga, nii et saate seda ka oma häälega juhtida.

Valgustuse kaugjuhtimine

Kas olete kunagi unustanud enne majast lahkumist tuled välja lülitada? Nüüd pole see enam probleem – saate lambipirni igal ajal oma nutitelefoni kasutades välja lülitada! Merossi rakendus võimaldab teil seadet juhtida kõikjal – tööl, restoranis või isegi välismaal puhkusel olles. Nüüd on kõik, mida vajate, teie käeulatuses! Toode töötab ka Samsung SmartThingsi, Amazon Alexa, Google Assistanti ja Line Clovaga.

Arukas kodu, mis on kohandatud teie elustiiliga

Enam ei pea te tööle minnes ise valgust välja lülitama ega tagasi tulles sisse lülitama. Merossi nutikas LED-pirn kohandub teiega! Kuidas see töötab? Kõik, mida pead tegema, on paika panna ajakava. Pange tuled automaatselt sisse kell 7:00, kui ärkate ja kustuvad kell 8:00, kui lähete tööle. Tavaliselt jõuate koju kella 17 paiku? Seadke tuled end tervitades süttima! Võimalused on peaaegu lõputud.

Looge oma kodus õige õhkkond

Kas teadsite, et valgustuse värvide ja intensiivsusega võime fantastiliselt rõhutada valitud sündmuse iseloomu ja isegi mõjutada oma meeleolu? Meross võimaldab selliseid võimalusi mugavalt ära kasutada! LED pirn võimaldab valida valgustuse heleduse ja värvitemperatuuri ning isegi selle värvi! RGB-värvide lai valik muudab enda jaoks sobivaima tooni leidmise lihtsaks. Nii saate lihtsalt luua täiusliku atmosfääri romantilise õhtusöögi, filmiõhtu või majapeo ajal!

Piisab mõnest sõnast

Kas te ei soovi voodist tõusta, et valgust välja lülitada? Teie käed on toidu valmistamisega hõivatud ja peate tule sisse lülitama? Nüüd pole see enam probleem! Meross MSL120 LED lambipirn ühildub Siri, Google Assistanti ja Amazon Alexa häälassistentidega. See tähendab, et saate seda mugavalt oma häälega juhtida. Andke lihtsalt vastav käsk ja vaadake, kuidas valgus süttib, kustub, heledaks või muutub siniseks.

Lihtne paigaldada ja energiasäästlik

Valige ökoloogilised, kuid ökonoomsed lahendused. Pirn tarbib äärmiselt vähe energiat – võrreldes sarnaste mudelitega säästab see kuni 78,3% energiat. Selle paigaldamine ja konfigureerimine ei tekita teile isegi vähimatki probleemi. Seadme korrektseks tööks vajate vaid oma kodus olemasolevat Wi-Fi ühendust – täiendavaid jaotureid pole vaja osta. Merossiga saad suurte elektriarvetega hüvasti jätta ja raha säästa!

Kasti

  • Nutikas LED pirn
  • Kasutusjuhend
Bränd Meross
Mudel MSL120EU
Versioon EL
Sisend 200-240V ~50/60Hz
Heledus 810lm, 60W ekvivalent
Hämardatav Jah
Värvitemperatuur Reguleeritav 2700-6500K
RGB Jah
Kiirnurk 180°
Ooterežiimi toide <0,5W
Energiatarve 9W
Kasutusaeg Umbes 22,8 aastat umbes 3 tundi päevas
Vormitegur A19
Antenn 1 sisemine antenn
Juhtmeta standard IEEE 802.11 b/g/n, 2,4 GHz, 1T1R
Traadita turvalisus

Toetab 64/128-bitist WEP-i, WPA-PSK/WPA2-PSK-d

*Ei toeta ettevõtte Wi-Fi-d.

Sertifikaadid USA: FCC, UL; EL: CE, RoHS, WEEE; JP: Telec, PSE
Nõuded süsteemile iOS 13.0 või uuem, Android 4.1 või uuem, olemasolev WiFi-ühendus
Töötemperatuur 0°C-40°C
Säilitustemperatuur -40°C-70°C
Töötav niiskus 10–90% (mittekondenseeruv)
Säilitamise niiskus 5–90% (mittekondenseeruv)
Rakendus Meross
Ühilduvus Google Assistant, Amazon Alexa, Samsung SmartThings

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles