Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Meross MSS425FHK EU Smart toiteriba 4 vahelduvvoolu pistikupesa(t) 4 4000 W valge

Meross MSS425FHK EU Smart toiteriba 4 vahelduvvoolu pistikupesa(t) 4 4000 W valge
Laos
  • 61.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 20.66 €
Kaubamärgid Meross
Kauba ID: 1895476
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
4 pistikupesa ja 4 USB-porti: varustatud 4 eraldi juhitava pistikupesaga ja 4 rühma juhitava USB-pordiga. Kuni 4,0 A nelja USB-pordi jaoks. Nutika toitejuhtme abil saate laadida oma mobiiltelefoni, tahvelarvuteid ja muid USB-vidinaid.
Kaugjuhtimispult: Meross Appi/Apple Home Appi abil saate juhtida 4 pistikupesa ja 4 grupeeritud USB-porti kõikjalt.
Hääljuhtimine: töötab Apple HomeKiti, Siri, Amazon Alexa, Google Home'i ja SmartThingsiga. Juhtige oma seadmeid käed-vabad, lihtsalt tehke ühendatud seadmete sisse-/väljalülitamiseks häälkäsklus. Töötab kõigi 2,4 GHz või kahesageduslike WiFi-ruuteritega. Jaoturit pole vaja.
Ajakava ja taimeri seadistus: WiFi Surge Protector toetab automaatselt kodu- või kontoriseadmete sisse- ja väljalülitamist. Energia säästmise lisaeelis, kui seadmeid pole vaja või need on juhuslikult sisse jäetud. Toetage päikesetõusu ja -loojangu seadeid.
Ohutusdisain: nutikas toitejuhe on valmistatud leegiaeglustavast PC-materjalist ning on saanud ohutuse ja kvaliteedi tagamise heakskiidu (CE- ja RoHS-sertifikaat). See toetab kõiki koduseadmeid kuni 16A. Ärge kunagi laske teistel madala kvaliteediga liigpingekaitsmetel oma pere turvalisust ohustada.
Sobib kasutamiseks Euroopas ja teistes riikides, kus kasutatakse EL-tüüpi pistikuid.
Seadme lisamisel võite näha viipa seadme kohta, mida pole autentimiseks lisatud, võite seda lihtsalt ignoreerida ja klõpsata Lisa, see seade on läbinud 99,99% autentimise ja seda saab kindlalt kasutada.Meross MSS425FHK EU. Vahelduvvoolu pistikupesade kogus: 4 vahelduvvoolu pistikupesa, Ühenduvustehnoloogia: Juhtmega ja traadita, Kaabli värv: Valge. Maksimaalne sisendvõimsus: 4000 W, Maksimaalne vool: 16 A

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles