Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

MEROSS MSS315MA-EU nutikas pistikupesa energiamõõturi funktsiooniga (Matter)

MEROSS MSS315MA-EU nutikas pistikupesa energiamõõturi funktsiooniga (Matter)
Laos
  • 22.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 7.66 €
Kaubamärgid Meross
Kauba ID: 1610625
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Nutikas pistikupesa MEROSS MSS315MA-EU koos elektriarvestusega (Matter)

MEROSS MSS315MA-EU nutikas pistikupesa on teie kodu energiatarbimise täieliku kontrolli võti. Energiaseire funktsioon pakub reaalajas aruandeid ja tarbimisajalugu, et aidata teil oma energiaarveid vähendada. Matteri toega on nii pistikupesa seadistamine kui ka kasutamine äärmiselt lihtne. Täiustatud turvalisus hoiab teie andmed turvalisena ja mitme administraatori tugi annab teile seadmete haldamisel rohkem vabadust. Märkus: seadme töötamiseks on vaja ühte tehnilistes andmetes täpsustatud jaoturitest (ei kuulu komplekti).

04Meross/MSS315MA-EU/4

Jälgige oma energiatarbimist

Nüüd saate teada, kui palju teie seadmed energiat kasutavad. Merossi pistikupesa annab reaalajas aruandeid ühendatud seadmete energiatarbimise kohta. Merossi rakendusega saate ka piiramatu juurdepääsu ajaloolistele andmetele, mis võimaldab teil süveneda üksikasjadesse ja analüüsida oma kodu energiatarbimise trende. Veelgi enam, rakendus võimaldab teil mõõta ka toodetud energiat – see sobib ideaalselt teie rõdu päikesepaneelide energia jälgimiseks.

04Meross/MSS315MA-EU/2

Targa kodu tulevik

Meroosi nutipistik töötab Matteri uusima standardi alusel. See võimaldab teil luua ühenduse erinevate rakendustega, juhtida kõiki oma seadmeid ja isegi luua ühenduse erinevate pilveteenustega, sealhulgas Apple Home, Amazon Alexa, SmartThings ja Google Home. See lahendus avab uusi võimalusi ja annab võimaluse luua kodus terviklik ökosüsteem.

04Meross/MSS315MA-EU/1

Seadistamine on veelgi lihtsam

Seadme seadistamine ei valmista teile probleeme. Standard Matter muudab selle protsessi veelgi lihtsamaks. Pistikupesa käivitamiseks ja kõigi selle funktsioonide nautimiseks skannige lihtsalt QR-kood. Te ei pea enam keeruliste seadistuste peale aega raiskama! Siiski on oluline märkida, et ilma ühe spetsifikatsioonides loetletud ja alloleval pildil kujutatud hääljaoturita ei saa toodet käivitada. Jaotur mängib võtmerolli seadme täieliku toimimise tagamisel, seega veenduge enne seadistamise alustamist, et teil on kõik vajalikud tarvikud.

04Meross/MSS315MA-EU/3

Kaasas

  • nutikas pistik
  • kasutusjuhend
Tootja Meross
Mudel MSS315MA-EC
Sisendvool 100–240 V, 50/60 Hz
Väljundvool 16A (max)
Ühilduvus Amazon Alexa (nõuetekohaseks tööks on vaja Echo / Echo Dot 3. Generation / Echo Dot 4. / Echo Dot 5th Generation / Echo Show 1. Generation / Echo Show 2nd Generation / Echo Show 3rd Generation) ,
Google Home (nõuetekohaseks tööks on vajalik Nest Wi-Fi Pro, Google Home, Nest Audio või Nest Hub),
Apple Home (õigeks tööks on vaja HomePod, HomePod mini või Apple TV 4K)
Traadita turvalisus Toetab WEP 64/128 bitti, WPA-PSK/WPA2-PSK/WPA3-PSK.
Nõuded süsteemile iOS 16.1 või uuem, Android 8.1 või uuem
Mõõtmed 5 x 5 x 6,4 cm
Töötemperatuur 0°C ~ 40°C
Säilitustemperatuur -40°C ~ 70°C
Töötav niiskus 10% ~ 90% (ilma kondensatsioonita)
Ümbritsev niiskus ladustamise ajal 5% ~ 90% (ilma kondensatsioonita)

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles