Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

MEROSS MSS210EU nutipesa (HomeKit) (kahe komplektiga)

  • 27.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 9.33 €
Kaubamärgid Meross
Kauba ID: 1457560
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Nutikas pistikupesa komplekt MEROSS MSS210HKKIT(EU) (HomeKit)

Merossi nutipistikud võimaldavad kaugjuhtida kindla pistikupesaga ühendatud seadmeid, seadistada taimerit või koostada sisse/välja graafikuid. Töötab häälassistentidega Alexa, Apple HomeKit, SmartThings, Google – juhtimine häälkäsklustega! See kasutab WiFi-ühendust ja sellel on mitmeid turvafunktsioone, mis muudavad selle kasutamise täiesti ohutuks. Looge oma nutikas kodu pistikupesaga MSS210HKKIT. Komplekti kuulub kaks osa.

Hääljuhtimine

Hääleabiliste abil saate oma seadmeid juhtida ilma telefoni välja võtmata. Vastava seadme sisse- või väljalülitamiseks tuleb vaid öelda vastav käsk. Meross MSS210HKKIT töötab Apple HomeKiti, Amazon Alexa, Google Assistanti, SmartThingsiga.

Nutikas taimer

Merossi pistikupesad võimaldavad teil rakenduse kaudu ka taimerit seadistada, mis tähendab, et saate otsustada, millal soovite, et teie kodus olevad seadmed sisse või välja lülitaksid. See on suurepärane võimalus säästa energiat ja aidata vältida tarbetut energiatarbimist.

Pult

Kui unustasite majast lahkudes tuled välja lülitada või, vastupidi, soovite need potentsiaalsete varaste peletamiseks põlema jätta, saate seda teha rakenduse kaudu eemalt. See on uskumatu mugavus ja mugavus, mida iga Merossi pistikupesa kasutaja hindab.

Ohutu kasutamine

Pistikupesal on mitmeid kaitseid ülevoolu ja ülepinge ning ülekuumenemise eest, et saaksid lisatarvikut turvaliselt kasutada.

Bränd Meross
Mudel MSS210HKKIT
Maksimaalne koormus 16,0 A
Ühendus Wi-Fi 2,4 GHz
Mõõtmed 6,7 x 6,7 x 5,92 cm (ilma otsakateteta)
Rakendus Apple Home, Meross
Ühilduvus Apple HomeKit, Amazon Alexa, Google Assistant, SmartThings
Taimeri funktsioon Jah
Sissepääs 100–240 V~, 50/60 Hz
Välju 100–240 V~, 50/60 Hz
Tükkide arv komplektis 2

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles