Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Meross MAP100 intelligentne õhupuhastaja (HomeKit)

Meross MAP100 intelligentne õhupuhastaja (HomeKit)
Laos
  • 92.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 31 €
Kaubamärgid Meross
Kauba ID: 1456487
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Nutikas õhupuhastaja Meross MAP100HK (HomeKit)

Kas teate, kui palju kahjulikke kemikaale ja mikroorganisme võib õhus hõljuda? Meross MAP100 puhastusvahendiga saad neist tõhusalt lahti! Tänu 3-astmelisele filtreerimisele tuleb seade hästi toime näiteks tolmu, karvade ja õietolmuga. See töötab väga vaikselt ja sobib ideaalselt ruumidesse kuni 19m2. Seda saab kaugjuhtida rakenduse või häälkäskluste abil. Toode ühildub muuhulgas Apple HomeKiti ja Samsung SmartThingsiga.

Tõhus kolmeastmeline filtreerimine

Mis teeb puhasti teie kodu õhukvaliteedi parandamisel nii tõhusaks? Paigaldus tagab kolmeastmelise filtreerimise. Esmalt eraldatakse suurem praht, nagu juuksed ja tolm. Järgmisena püüab HEPA H13 filter kinni kuni 99,97% peenosakestest, eemaldades suitsu, õietolmu ja saasteained. Lõpuks vähendab aktiivsöefilter lõhnu, lenduvaid orgaanilisi ühendeid ja muid ohtlikke aineid. Selle tulemusel saate nautida suurepärast siseõhu kvaliteeti!

Lihtne kasutada

Puhastusvahend on loodud nii, et seda oleks võimalikult lihtne kasutada. Mugava juurdepääsu selle põhifunktsioonidele tagab 1 nupp. Selle nupuga saate mitte ainult seadet sisse ja välja lülitada, vaid ka valida ühe saadaolevatest kiirustest. Vaid mõne klõpsuga saate kohandada puhastit vastavalt oma vajadustele – kui lihtne see on! Vajadusel saate ka kiiresti taastada toote tehaseseaded.

Nautige kaugjuhtimispuldi eeliseid

Nüüd saad puhastit mugavalt oma nutitelefonist juhtida. Merossi rakendus võimaldab seda mitte ainult distantsilt sisse ja välja lülitada, vaid ka näiteks koostada sellele töögraafikuid. Seega saate kontorisse minnes panna seadme lihtsalt teie kodu õhukvaliteedi eest hoolt kandma. Ma tahan rohkem? Puhastaja ühildub Siri, Google Assistanti ja Amazon Alexaga. Nii saate seda mugavalt oma häälega juhtida – andke lihtsalt soovitud käsk!

Usaldusväärne õhupuhastus kogu ruumis

Köök, elutuba või ehk magamistuba? Teie otsustate, kus soovite oma puhasti töötada. Seade sobib ideaalselt ruumidesse kuni 19 m2. 360° väljalaskeava abil saab see tõhusalt puhastada õhku igas ruuminurgas. Toode on ka muljetavaldavalt tõhus, CADR-reitinguga 160 m3/h. Lihtsalt asetage see oma valitud ruumi ja muutke see turvaliseks ja tervislikuks kohaks!

Üllatavalt vaikne

Magage rahulikult, samal ajal kui Merossi puhasti tagab teie kodus suurepärase õhukvaliteedi. Te ei pea muretsema tüütu müra pärast, mis häirib teie lõõgastumist! Seade töötab üllatavalt vaikselt – Sleep režiimis ei ületa selle helitase 24 dB ning High režiimis on see umbes 48 dB. Võrdluseks, igapäevases välielus jääb see väärtus umbes 70 dB või kõrgemaks. Seega ei pea te MAP100 kasutamisel tüütu müra pärast muretsema.

Kasti

  • Nutikas õhupuhastaja
  • Kasutusjuhend
  • Toiteadapter
  • 3-astmeline HEPA H13 filter
Bränd Meross
Mudel MAP100HK
Versioon Euroopa Liit
Mõõtmed 180 x 180 x 390 mm
Kaal 2,3 kg
CADR 160m3/h
Soovitatav ruumi pindala Kuni ligikaudu 19 m2
Sissepääs 12 V alalisvoolu, 2 A
Helitugevuse tase 24–48 dB
VEL 4x ventilaatori kiiruse indikaator
Adapteri kaabli pikkus 1,5 m
Juhtmeta standard IEEE 802.11 b/g/n, 2,4 GHz
Sertifikaadid CE, FCC, WEEE
Nõuded süsteemile iOS 13.0 või uuem, Android 4.1 või uuem, olemasolev WiFi-ühendus
Töötemperatuur 0°С-40°С
Säilitustemperatuur -40°С-70°С
Töötav niiskus 10–90% (mittekondenseeruv)
Säilitamise niiskus 5–90% (mittekondenseeruv)
Rakendus Meross
Ühilduvus Apple HomeKit, Amazon Alexa, Google Assistant, Samsung SmartThings

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles