Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Melitta F300-101 kohvimasin Täisautomaatne espressomasin 1,5 L

Melitta F300-101 kohvimasin Täisautomaatne espressomasin 1,5 L
Pole laos
  • 442.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 147.66 €
Kaubamärgid Melitta
Kauba ID: 1877301
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
LATTEperfection süsteem

Kaks korda vahustatud, kaks korda maitsvam: uue LATTEperfection süsteemiga saavad piimavahustamise soovid täide ühe nupuvajutusega. Erinevalt tavalistest integreeritud piimasüsteemidest vahustatakse piima kaks korda. Tulemuseks on peente pooridega maitsev piimavaht just õigel temperatuuril.

OneTouch

Nüüd saate valida otse Café Crème'i, Cappuccino ja Latte macchiato vaid ühe puudutusega värviliste fotonuppude abil. One Touchiga on mugavalt saadaval ka piimavaht ja kuum vesi.

XL rõõm kohvi juues

Latticia® OT-l on eemaldatav XL veepaak (1,5 l) ja XL oamahuti (250 g), mis pakuvad rikkalikku kohvinaudingut. Vaatamata piiratud laiusele, vaid 20 cm, pakub see täisautomaatne kohvimasin piisavalt ruumi kahe kohvi-piimajoogi üheaegseks valmistamiseks.

Sosin-vaikne lihvimine

Jood värskelt jahvatatud kohvi – teised magavad edasi. Teie täisautomaatsel espressomasinal on ülivaikne terasest kooniline veski, mis jahvatab kohvioad kiiresti ja vaikselt.

Kohvi kangus ja jahvatus

Kohvi kangust (kolm taset) ja jahvatusastet (viis taset) saab seadistada vastavalt oma maitsele.

Reguleerige kogust lõpmatult

Saate nii kohvi kui ka kohvi-piimajookide kogust lõpmatult reguleerida. Kuna saate kasutada ka prille või eriti suuri kruuse, saate tila reguleerida kuni 135 mm kõrgusele.

Itaalia ettevalmistusprotsess

Kohvi? Piim? Vaht? Mis käsk jälle oli? Kui tore, kui tead originaalseid Itaalia retsepte. Nutikas Itaalia valmistamisprotsess tagab, et koostisosad on kokku pandud õiges järjekorras.

Kriimustuskindel

Uue disainiga tilgaalusel on roostevabast terasest tilkumisalus, millel on integreeritud kvaliteetne kriimustusvastane plastik.

Kiire & Puhas

Pärast kohvi-piimajookide valmistamist soovitame regulaarselt puhastada. Uue piimasüsteemi \"Quick & Clean\" puhastusega saavutate hügieenilise puhtuse kahe lihtsa sammuga. Lihtsalt kastke piimavoolik puhta kraaniveega anumasse ja käivitage puhastusprogramm. Lisaks saate piimaseadme probleemideta lahti võtta ja puhastada.

Automaatne puhastus- ja katlakivieemaldusprogramm

Teie täisautomaatne espressomasin annab ekraanile automaatselt märku, kui seda on vaja puhastada või katlakivi eemaldada. Hooldusnupp võimaldab hõlpsat juurdepääsu ka puhastus- ja katlakivieemaldusprogrammile, joogitemperatuuri ja vee kareduse seadistustele ning automaatse väljalülitamise funktsioonile. Vajadusel saate kogu pruulimisrühma hõlpsalt eemaldada. Seejärel muutub masina sisekamber ligipääsetavaks ja saate seda hõlpsalt puhastada.

Veefiltri ühilduvus

Et kohvi maitse oleks veelgi parem, on kõige parem kasutada Melitta® Pro Aqua veefiltrit. Seetõttu tuleb teie täisautomaatset kohvimasinat katlakivi eemaldada vaid kord aastas*. Katlakivi ladestumist veeringis hoiab filter võimalikult kaua ära. * Väljavõte põhineb 120 ml tasside täitekogusel, kuus kraani päevas ja kuus filtrivahetust vastavalt masinal olevatele andmetele.Melitta F300-101. Toote tüüp: Espressomasin, Kohvimasina tüüp: Täisautomaatne, Veepaagi maht: 1,5 L, Kohvi sisendi tüüp: Kohvioad, Valmistatud kohvi reservuaar: Tass, Sisseehitatud veski. Ekraani tüüp: LED. Võimsus: 1450 W. Toote värv: Must

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles