Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Mehaaniline klaviatuur Royal Kludge RK98 RGB, punane lüliti (must)

  • 68.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 23 €
Kaubamärgid Royal Kludge
Kauba ID: 1467349
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Royal Kludge RK98 RGB mehaaniline klaviatuur, punane lüliti (must)

Royal Kludge RK98 RGB mehaaniline klaviatuur, mis on varustatud RK Red lineaarsete lülititega, tagab kiirema reaktsiooniaja kui traditsioonilised klaviatuurid. See on ideaalne valik nõudlikele mängijatele, kes seavad esikohale täpsuse ja kus iga hetk loeb. See 98-klahviline klaviatuur kohandub kasutaja erinevate eelistustega, rahuldades nende vajadusi, kes vajavad juurdepääsu paljudele funktsioonidele. Olenemata sellest, kas olete algaja mängija või kasutate seda kontoris, RK98 koos RK punaste lülititega pakub mugavust ja täpsust.

Royal Kludge/RK98-Red Switch/7

Juhtmevaba vabadus

RK98 klaviatuur pakub kolme töörežiimi: juhtmega, Bluetooth ja 2,4G. See võimaldab sujuvalt lülituda kolme Bluetoothi kaudu ühendatud seadme vahel. Vahetatavad võtmed ja USB-kaabli lahtiühendamise võimalus parandavad kasutusmugavust. Kaks USB-A ja USB-C porti võimaldavad üheaegselt laadida akut ja edastada andmeid. See toetab Bluetooth-tehnoloogia kaudu kolme seadet, tagades sujuva ülemineku nende vahel. Seadmete vahel vahetamiseks vajutage lihtsalt klahvikombinatsiooni FN + Q/W/E.

Royal Kludge/RK98-Red Switch/2

Kohandamine teie käeulatuses

Royal Kludge'i tarkvara toel RK98 pakub 14 valgustusrežiimi ja hämmastavat 16,8* (16,77) miljonit RGB värvi. Saate juhtida põhifunktsioonide eesmärki, kohandades neid vastavalt oma vajadustele. Selle mudeli paindlikkus laieneb ka võimalusele eemaldada klaviatuuri ümbert raam, mis võimaldab kohandatud välimust. Teie mugavuse huvides on klaviatuuril kaks kõrgustaset – sellel on libisemist takistavad kummipatjadega lisajalad.

Royal Kludge/RK98-Red Switch/9

Lihtne lüliti vahetamine

Royal Kludge RK837 klaviatuur võimaldab mugavalt lüliteid vahetada ilma jootmiseta või keerulisi tööriistu kasutamata. Kaasasoleva tööriista abil saate muuta lüliteid, et kohandada klaviatuuri vastavalt oma vajadustele.

Royal-Kludge/RK98-punane lüliti/1

Mitmekülgselt funktsionaalne

RK98 klaviatuur, mis ühildub erinevate operatsioonisüsteemidega nagu Windows, iOS, Android ja Linux, muutub mitmekülgseks tööriistaks nii laua- kui ka mobiilseadmetele. Royal Kludge RK98 RGB on klaviatuur, mis suurendab tootlikkust nii mängimisel kui ka tööl. See saavutab tasakaalu kiiruse, täpsuse ja paindlikkuse vahel, ilma selle eelistega liialdamata.

Royal-Kludge/RK98-punane lüliti/5

Ergonoomiline disain

Klaviatuuri keskel asuvad klahvid on veidi madalamal kui servade poolel olevad klahvid, mis teeb nende kasutamise meeldivamaks ja mugavamaks.

Royal Kludge/RK98-Red Switch/4

Komplektis:

  • Klaviatuur
  • Lüliti RK x 4
  • Juhtimine
  • Kaabel
  • Lülitite vahetustööriist
Bränd Kuninglik Kluge
Mudel RK98
Värv Must
Võtmete arv 98
Taustvalgus Jah
Juhtmeta ühendus Bluetooth, 2.4G
Valgustus RGB
Omadused
Lüliti tüüp Mehaanilised lülitid – toim
Taustvalgus RGB
Ühendus
Värv must

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles